tisdag 24 januari 2012

Hejjäää

Dagen lider mot sitt slut...och en jävla tur är väl det.

Den här dagen....baaaaaaaaaaaaaah...

Min behandlingsstol har varit ett rent helvete att få fixad men nu står den där i all sin prakt och min första kund som satte sig i den idag tyckte att den kändes grymt stabil....hoppas det håller i sig :P

Det gååååååår inte att hitta maddafakking sexkantskruvar som är dimension M6 och 100mm....nu vet ni det. Det FINNS INTE!!!! Förrutom i gångjärnet på min stol dårå....eller iaf i ena gångjärnet...den andra är en 90a...får se hur länge det håller :/
Rööööv!!

Jag åkte till bauhaus i morse för att införskaffa vad som saknades och se om jag kunde frigöra gångjärnet från den böjda skruven.
Jag fick låna en metallsåg och såga bort skruvhelvetet men jag slapp iaf köpa ett nytt gångjärn...(vilket dom inte hade så det var väl tur :P).

Påpekande till Bauhaus...är det för mycket begärt av en järnhandel (bla) att ha krokar på toaletten? Ni specialiserar ju förfan er på sånna saker men inte på er egen toalett. Morr.

Nu är mina små jäntor på färgkurs...jag har sett den innan och orkade inte gå igen för jag har ränt som en jävla råtta på sistonet.

Fick åka tillbaka till möbeltapetseraren för jag skruvade i fel skruv i gängan och fick inte ut den. Jag fattade inte ens att det var fel skruv. Hel avägen dit o när jag ringde honom var jag säker på att det var hans fel...dvs att han hade borrat hålet fel :P

Han frågade lite försiktigt om jag verkligen hade tagit rätt (dvs dom nya som hörde TILL dom nya gängorna han hade snajdat in i plattan).
"Joooorå absolut det är jag, jorå serrösåattsåärdet.....fasteeeeeh'nääääääää....öhm.....faaan det är fel skruv nu när jag tänker efter...uuuääääähhhh förlåååt det var mitt fel :( "

Det är en klar fördel som att erkänna sina misstag hellre än att spela allan ballan och låtsas som att det var nån annans fel. Han grejjade det åt mig och vägrade ta betalt fast jag viftade med plånboken. Jag skämdes ihjäl!! Någon annan gång har jag fortsatt låtsas som att det var den andres fel fast jag märkte efter ett tag att jag hade klantat mig...då mådde jag pyton sen.

Jag har nånslags jävla ångest påslag just nu. Det går inte bort. En obehaglig känsla i bröstet.
Mamma ringde igår och ville vara gullig och genast så fick man ju skuldkänslor för att man gnäller...men jag arbetar faktiskt mot att känna så för HON agerar faktiskt fel i mina ögon :P

När man talar om trollen...nu kom hon. Så nu skall jag stänga och gå hem.

Kram på er

Inga kommentarer:

 
Web Analytics