måndag 2 januari 2012

Magkatarr...

tror jag...för det känns som jag har svalt kryptonit och det bär emot att äta så jag har köpt en massa naturdiet igen. Det var ett tag sen.

Lider av ett litet bitterhetskomplex idag. Har funderat på kärleken och så och kommit fram till att jag verkligen inte lyckas. Jag inte bara "inte lyckas" jag MISSlyckas.

Men va i helv...mina grannar spelar piano...klockan är inte pianodags!!!

Fifan vad jag har ont i magen...eller i bröstet mer (magsäcken sitter väl ganska högt upp...speciellt om man har en designad magsäck :P). Det är inte som vanlig katarr, det värker och kniper ist. Om jag var hypokondriker :P så skulle jag gissa på en hjärtinfarkt light! :P

Den jobbiga situationen för min lilla kompis fortsätter och idag fick jag råda henne till något som jag kämpat EMOT i alla år...att sluta försöka göra situationen för resten av sin familj bättre när dom inte själva gör något för att förbättra sina liv....även fast det gör ont att ta en passiv plats och se på en nedåtgående spiral för dom andra.

Men i livet kommer man till en punkt där man måste bestämma om man vill vara en del av andras nedåtgående spiraler eller om man vill ta sig ur det och se hur ens egen riktning utvecklas.

Det är läskigt att göra det...speciellt när dom man beslutar för att lämna åt ödet är sina allra närmaste. Men jag tror på att alla måste få göra sina val och stå för konsekvenserna och ta sitt ansvar.

Det är läskigt att vara rådgivare åt en vilsen, sårad och lättpåverkad tonåring men jag tror att det är det enda hon kan göra för att överleva. Jag vill inte att hon skall spendera år av sitt liv att försöka vara förälder åt sina föräldrar. Been there, done that.

Jag vill inte heller föra vidare mina eventuellt negativa eller cyniska åsikter när det kommer till dessa upplevelser och erfarenheter, till henne men jag ser att hon kommer gå under om hon fortsätter försöka rädda alla andra ist för att hjälpa sig själv...vem vet...i framtiden hon kanske kan hjälpa dom andra. Men inte nu! Måtte vi kunna lösa det tillsammans. Hon har ingen annan som kan hjälpa henne, som känner henne som jag gör.

Äääh nu tröttnade jag på mig själv :P

jag har ont i magen...

Inga kommentarer:

 
Web Analytics