tisdag 10 januari 2012

Men vad är det som händer :S

Först får jag se pungsvett fast jag absolut inte vill och nu fick jag just se min lilla ögonsten, min son...hunden Harry pippa helvetet ur en nalle jag köpt åt honom i det naiva syftet att han kunde sova mot den eller på sin höjd skeda lite när han kände sig i minoritet i hushållet.

Han brukar jucka lite på den ibland för att visa att han bestämmer och ytterst sällan får han kåtslag och fortsätter tills han studsar fram med gosedjuret mellan benen oförmögen att sluta.

När detta sker har jag oturen att få se hela hans...mojäng. Det är en vidrig syn...tänk er en ostekt oxrullad...eller två stycken förressten...han är onaturligt välförsedd för sin storlek i övrigt och sen efteråt ligger han och slickar på den som om det var en polkagris från Gränna med entusiasmen av en 3-åring som upptäckt socker.

Jag pallar inte när han smaskar....det har ni hört förr...ÄNNU mindre pallar jag när han...mitt barn..min lilla pojke som jag närt vid min...öhm..nej..men som jag gett valpfoder till *drama moment*...ligger och IDISLAR sin köttpåle så det låter som en hel bregottfabrik på grönbete.
Han gör nått ljud med nosen...typ det blir baksug så han grymtar som en gris...han liksom gurglar genom gomseglet medan man hör hur han slickar med tungan. Alltså det är så jävla vidrigt. Jag vill krypa ur huden när jag hör det!

Om jag känner för lite....självförströelse så går jag UNDAN...jag sköter saker privat. Men han följer mig som en läskig liten skugga med sitt postcoitala slickande och fast jag har vrålat åt honom att gå iväg nu ca 100ggr så slutar han i 3 sekunder och ser förvånad ut sen börjar han igen.

Nästa månad åker du till veterinären old boy. Då skall vi köra kemisk kastrering!! ÅÅåh tänk om man kunde köpa könslösa hundar. Goooos. Palla en tjurig tik med PMS eller runkig liten hanhund som slickar pinne så man vill kräkas.

Jag har öht väldigt kort stubin för ljud orsakade av hundar. Dom kan få var glada, frusta lite tillochmed morra men allt som är pip, gnäll, runk, snark, fnys...och alla andra jävla ljud skall BORT!!!

Nästa hund jag skaffar skall vara en uppstoppad :P det kan nog inte vara Harry jag stoppar upp för han skulle hitta sätt att irritera mig även som uppstoppad tror jag :P
Men allvarligt...skall jag behöva ha öronproppar på dagarna också? Jag måste ju ha det på natten om jag inte skall mörda honom när han sover.

Jag tycker ju om honom....lite?

Nog om runkpelle.

Idag hade jag en skön dag med mina sköna damer M och N på jobbet. Lite som the old days ;) fast jag sitter inte på kontoret 24/7 som jag var då :P
Jag blir lite ledsen när jag tänker på att jag slösat bort så mycket tid inne på kontoret ist för att vara ute med tjejerna...dvs att det tog så lång tid för mig att fatta att.....
M och N och D och tillochmed R om hon läser här förstår nog vad jag menar.

Jag tycker mycket mer om att vara ute vid kassan...sorry att det tog så lång tid att hajja :P (jaja sluta göra kors i taket nu :P)

Jag blev färdig med rummet kl 2 inatt...jag var sådär halvmunter när jag vaknade imorse.

Nu skall jag glo lite på dumburken och sen sova så jag kan klå Elina i bänkpress imorgon ;P

Puss på pectoralis

Inga kommentarer:

 
Web Analytics