onsdag 18 januari 2012

Hahah...

jag knäcker kanske inte så mycket som jag trodde va :P

EN av kommentarerna på jordnötskakorna var "skitäckliga" hahaha. Men jag vill ju att folk skall vara ärliga :P skitsamma...smaken var vad JAG letade efter...kanske lite för smörig men jordnötter har ju en tendens att smaka så.

Idag har det varit en galen dag. Jag var tvungen att montera isär min behandlingsstol för att få iväg sittdynan till reparation. Ett fäste på undersidan hade pajjat och det var omöjligt att laga själv så...

Dock var det FITTJÄVLA svårt att demontera stolen. Jag började nästan gråta. Om stolen hade varit av trä hade ag bränt upp den men det var bara plast och metall och hydraulik.

Vet ni hur tungt det är med en stor hydraulisk pump...vet ni hur svårt det är att demontera det?
Men lyckligtvis har jag fina människor runt omkring mig som hjälper till. 2 praktikanter (eller en praktikant och en expraktikant som var på besök) samt jag och Elina...så lyckades dom få bort sittdelen. Det är ju en tre-delad fotölj med armstöd som går att ändra mellan sittläge och liggande...gissa hur många komponenter och delar som sitter ihop där....MÅNGA!!

Jag tänkte att det bara var att kasta in hos möbelsnubben men då hade inte han dom insats/inslags-gängmojängerna eller vad det nu heter...så jag föreslog att jag åkte o tjackade dom på Bauhaus (eller BAHAOZ som pappa kallar det) och sen kom till honom med dom.
Då var det ju naturligtvis skruvar som måste bytas OCKSÅ och brickor mellan dessa och det var inte så jävla lätt att leta reda på.
Kundservicen på Bauhaus Uppsala suger fet kamelballe. Hoppas ni ser detta när ni googlar ert företag!!!

Tillslut efter otaligt utdragande av små lådor och jämförande av gängor och längder så hittade jag att det skulle vara M8 som var 25mm. Kan man inte trycka in den infon på skruvhuvudet, det var ju skitstort ändå. Sen skulle man tydligen vara nobelpristagare och lista ut deras vågsystem vilket tog ett tag men sen när jag väl hajjade allt så var det ju kul att stå där och muppa skruv.

Men ni suger ÄNDÅ!!!

Fast för ATT ni suger så fick jag ju lära mig själv :P och det erkänner jag motvilligt att jag är glad för...ÄNDÅ så suger ert kundbemötande!! Å nästa gång åker jag till Beijer *lipa*

Sen fick jag åka (med min pyspunka) till grossisterna för att tjöpa kaffemuggar och diverse andra saker samt hårgrejjer från hårgrossisten också.

Det är inte så glammigt och kul att åka iväg o handla som alla verkar tro för det är ett jävla in och ut ur bilen, jag får inget för att jag använder bilen eller bensinen och sen måste jag kånka runt produkterna till båda ställena så det är ingen picknick man gör direkt. Sen tar det alltid längre tid än man tror och bilen skall parkeras och jag skall gå tillbaka till jobbet...äh..det är störigt ibland hursomhelst.

Imorse försov jag mig när jag skulle träna med Elina så vi tar det imorrn ist. Fast hon tränade idag och var på sprudlande humör hela dagen. Duktig tjej!!
Tydligen hade hon bankat på dörren och ringt på hur många ggr som helst men jag hörde inte ett skit (öronproppar har sina fördelar och nackdelar :P).

Ikväll måste jag hem och städa undan lite för tjejerna kommer o kollar skräckfilm hos mig imorrn efter jobbet. Som tur är så är det inte så mycket som måste röjas bara dammsugas, svabbas och tvätta samt hänga undan tvätt.

När man har hund så känns det inte rent förrän man svabbat...jag brukade aldrig behöva svabba golven i mina lyor innan jag skaffade hund...jävligt sällan iaf.

Nu skall jag lägga in räkningar. Det var länge sen jag bloggade på arbetstid :P om jag kunde minska facebook också då har ni snart inte mycket att hacka på, mina små hönor :P

/ hon som försöker utveckla sig hela tiden :P

1 kommentar:

G sa...

Jordnötter (eller alla andra nötter för den delen) är aldrig fel i en kaka.

Dessutom MÅSTE havrekakor vara smöriga, annars bli dom torra.

Puss på kakmonstet

 
Web Analytics