måndag 9 januari 2012

Ikväll SKA jag röjja sängen :P

Ja jag har sovit i gästrummet hela tiden :P

Jag har ju något allvarligt problem :P men ikväll känner jag mig pepp. Jag har tvättid :P så det kommer ÄNNU mer ren tvätt JIPPIIIII :P
Jag hade helt glömt att jag hade tvättid :/ jag har ju en liten toppmatad maskin men sängkläderna tycker jag om att ta i tvättstugan så dom blir riktigt avhundade :P

Min nya bästa vän heter coctailtomater...mmmmm :) gottgottigottgott.

Idag var vi gyyyymeeeeet :D det var aaasjobbigt att gå upp för jag vaknade ungefär en gång i timmen hela natten men tillslut kom jag upp och Elina hade inte försovit sig ;)

Vi körde på och det var ganska motigt emellanåt men man känner ju att man blivit starkare :)
Jag träffade på pizzabagaren, från pizzerian i mitt hus, på gymmet imorse...vi har gaggat om att träna ihop men möts aldrig där men nuuuu så.

Han körde bänkpress och jag gick fram och kaxade om att jag minsann hade lyft 45 förrut när jag var med Jonas och hans bror på ett gym. Så jag lade mig på bänken och vi hade 35 kg eller 40kg (jag är osäker på vad själva stången väger).
Let's just say...det hölll på att bli äppelmos i halsen...(krossat adamsäpple anyone?)...tur att han stog bakom och tog emot.

Jag sade: vi kör 30! Han fattade det som att jag tar av allt och kör 30 repetioner med bara stången och när han hade slitit av tyngderna så orkade inte jag jiddra utan började köra.

VET ni hur jobbigt 30 reps på 20kg är? Dom sista fem gjorde jag hela kamsutras positions register med benen bara för att lyckas lyfta stånghelvetet med armarna...det lät ungefär så här: fyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh...treeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhh...jagdörjagkanintemertabortdennujagvillintejagaaaaaaaaaaaaj....tvååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhåhåhåhå....osv...

Jag trodde på riktigt att jag skulle trycka ut mina lungor genom "bakdörren" :P jag har inte kunnat göra något ordentligt med armarna på hela dagen...jag lyckades ta mig samman för att göra 2 håltagningar men det var på vippen att jag började skoja om Parkinson för att lätta upp nervositeten :P (min alltså :P).

Alla jävla dumma "nyårslöftesmännsikor" är FORTFARANDE kvar och kämpar...måtte dom dö ut snart och ge upp. Det brukade vara tyst och dött på gymmet när vi började i november...nu är det fullt av hurtbullar som pressar järnetoch bara är ivägen. Stick liksom...det är vårt gym :P
Och den där jääävla spinningmorsan...att hon alltid skall kackla så förbannat. Jag hörde henne direkt i omklädningsrummet näör vi skulle byta om. Asså hon var typ 20 meter bort och dold bakom skåp men jag visste precis hur hon stog där med sina fladdriga tuttar och kacklade om sin sooons öroninflammation och hur man bäst VABBAR etc. Sen bara för att jävlas så står hon nedanför mig i fuckin rulltrappan på Stadium 4 timmar senare och kacklar lika jävla högt igen. Kan ingen täppa till fanskapet. Hennes karl ber henne nog om oralsex ganska ofta så det blir nån jävla tystnad iaf. Önskar han kunde hänga med henne till gymmet också.

Idag....såg jag en syn som ärrade mina hornhinnor.---för evah evah.

Jag SÅG pungsvett :/

Asså jag leker inte moder teresa...tränar man så svettas man. Men måste man ha ljusbeige shorts i bomull och bresa som en ginhora i London på 1700-talet?

Asså karln satt på golvet och flämtade och droppade svett och hade en mörkbrun fläck i skrevet lika stor som en vattenmelon. Mina ömtåliga oskuldsfulla ögon....:P

Visst det har hänt att jag lämnat snigelspår av svett när jag tagit i hårt men inte fan sätter jag mig och skrevar som om jag var en klocka som visade 10 i 2 i ljusfärgade brallor...coz that is just nasty.
Det är lite som när Phoebe i vänner dejtade den där sportkillen som inte hade kallingar under shortsen och varje gång han satte sig så såg folk rakt upp i aparaten (som pappa kallar det). Ingen vågar påpeka det förrän Gunther caféägaren kommer och iskallt lutar sig fram och säger: "hey buddy...this is a family place..put the mouse back in the house".

Likewise...har du svettig röv..ha mörka träningsbrallor eller bresa mot en vägg FFS.
Ughhhh. Jag kommer aldrig bli kvitt den där bilden känns det som o_O

Uhm...vad mer då?
Jag ringde Ultuna och frågade om jag kan använda mjällschampoo på min hund, alltså Fungoral. Då tyckte dom att jag kunde komma in akut o kolla om det var mjäll först och betala den nätta summan av minst 1000kr. Sen lät han FÖRVÅNAD när jag sa att jag kanske återkommer en annan gång.
Freak...jag vet inte hur det där stället har mage att ta sånna priser som dom gör. Det är en hund för faan...jag betalar inte ens 500 för mina egna läkarbesök och om det kostade det skulle jag aldrig gå till fuckin sjukvården nånsin.
Skäms på er för att ni tar sånna priser!! Är det bara rika människor som skall ha djur och möjlighet att behandla dom?
Pfffffffft!

Nu skall jag ner och torktumla lakan...sen upp och tvätta hunden och röjja min säng och bädda reeeent. Jag har saknat mitt rum!!

Jag fick pussas med Anastazia idag :D mitt lilla gullefjun. Hon blir ju bara sötare för varje dag som går. Lilla snutten!!!!!!!!!!!!!!!

Okej...äh jag badar jyckn först :P vi hatar det lika mycket båda två...:/

Piiis ut

Inga kommentarer:

 
Web Analytics