måndag 23 januari 2012

(ja)Happ...

Det är en typisk måndag.

Vädret är grått, tiden går långsammare än sirap flyter i minusgrader och alla är lite tjuriga.
Jag bråkade med inloggningen på plusgiro-kontot online och blev bannad i 24 timmar :P så nu kan jag inte göra några bankgrejjer för företaget. Dutti tjej!!

Jag gick och lade mig kvart i 22 igår kväll och vaknade pigg som en mört kl 02...jävla pensionär :( snart får jag börja koka disktrasan, skriva insändare och vika icapåsarna också.
Men jag vägrar acceptera sånna fasoner så jag tvingade mig själv att somna om.

Jag vaknade flera gånger under naten och hade en puls på över 100...wtf?? Det var precis som om jag hade sprungit. Vaffgörenpådettaviset?

Oftast när det blir så betyder det att jag har glömt min medicin men det hade jag inte. Störigt!!
Hatar när hjärtat flippar ur för man känner sig helt avig i hela kroppen då. Kanske jag tog i för hårt på gymmet då...men det känns inte så idag. Jag har träningsvärk men inget som jag inte klarar av.

Förr poppade jag ipren såfort jag hade ont någonstans men nuförtiden kan jag ju inte ta dom eftersom jag fick magkatarr DELUXE sist :P lika bra :P jag vill ta så lite tabletter som möjligt.

Jag och Harry är inne i en avig period just nu. Han är ängsligare än nasse i Nalle Puh och jag blir bara irriterad på honom för han sjunger opera när han är ängslig. Det blir som en öbverslagshandling och alla skall lägga sig i hans uppfostran när det sker. Igår fick jag säga till mormor flera ggr att jag sköter det där.
Det blir bara mer stress för honom och mig när folk känner att dom måste agera. I got it ;) Alla är hundexperter sen Ceasar har börjat på TV. Stön!!

Jag tror många känner så med barn också...att andra vill komma med förslag och uppfostran etc och dom menar bara väl men det kan kännas väldigt frustrerande också.

Jaja...svammel.

Nu kommer lilla Mikaela så jag skall vara lite social med henne nu.

Pusss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics