tisdag 9 mars 2010

Naturlig skönhet?? hahahaha




Vad ont det gjorde idag :O

Karln klämde på mina läppar så jag såg ut som Krusty The Clown och tårarna sprutade. Jag hade typ 0,7 ml första gångerna (och det var över ca 4 veckor) och nu lade han i 2 ml (på en session)...:O det är MYCKET!!!! Han ville bredda mina läppar så att munnen matchade det som kommer ur den haha (nä det var min egen tolkning). Tydligen är den här mannnen LÄPPMANNEN med stort L...så jag litar på honom. Idag ser det ut som jag har ätit köttfärssås med hela munnen och 5cm diameter utanför. Imorgon kommer det se ut som blåbärspaj haha. Jag börjar redan se lite blå ut i mungiporna. Men det blir intressant. Någon som gör 80 läppar i veckan måste ju veta vad han sysslar med.

Pappa var mindre glad att jag hade smitit från jobbet för att göra sånt trams. Eftersom FIRMAN som gör preparatet ligger lite avsides så tog det ju en stund att komma dit o tillbaka (pappa ringde 3 ggr och var fly förbannad :P) heheh.

Jag kände typ alla dom andra "modellerna" när jag väl kom dit, det var roligt. Som en liten plastläppsfamilj hehe. Hahaha försökte just halsa ur min flarra med Ramlösa och dregglade ner hela tröjan :P bra där.

Jag tror inte det blir så stor skillnad...jag bad honom att det skulle se naturligt ut. Spännande skall det bli iaf. Så mycket roligare att ha läppstift och glans när det syns att man HAR något på läpparna. Folk som har natuligt fylliga läppar fattar inte sånt..dom kan slänga på vad som helst och se snygga ut. Min mun blir MINDRE när jag målar den varesig det är ljust eller mörkt slafs jag kletar på.

Nu vill jag hem...skall stå och fransk kyssa balkongräcket tills läpparna svullnar av...eller be Harry dra mig i snön med ansiktet neråt på promenaden. Bra idé tycker jag.

Puss på fläskläppen

6 kommentarer:

emelie ''såklart'' haha sa...

haha shirin då :P du kan ju alltid testa med is hahah :D<3333
/från

emelie ''såklart'' haha med ägg i hela munen :D<333

Anonym sa...

oj fast skulle bara skicka 1 gång xD<333333
/emelie xD

Barbabitch sa...

Måste ju säga att det ser riktigt fint ut......
=)

Anonym sa...

Vännen, aj, men det kommer bli riktigt snyggt, det kan jag lova, "eftersom jag jobbar på FIRMAN" Puss B

BitterTwitter sa...

Barba...vad har du rökt?? :O Du hatar ju att jag förstorar plutet :O skojar du med mig nu?

Lady B ha en underbar resa...jag vill också åka till Thailand. Mi lav jo long tajm

Barbabitch sa...

Ja , men läpparna var snygga!

 
Web Analytics