fredag 5 mars 2010

Jag älskar raggare :)

Jag glömde skriva det efter kryssningen hehehe.
Dom är så sköna människor. Jag dansade med en snubbe som hette Lasse som hade brallorna i knävecken, cowboystövlar, rutig skjorta och flint uppe på med långt hår runt omkring. Men satan vad skön attityd han hade...sen svirade jag runt med hans polare Johan som var en större skogshuggartyp med jultomtemage...båda hade raggarbilar och muschor som såg ut som handtagen på en chopper haha.

Jag saknar raggarträffar i Örebro som fän...det var askul..man kanske skall bryta sig in i raggarvärlden här i Muppsala men jag tycker norduppland är så inavlat...palla. Närke är störtskönt ju.


Ämnesbyte..

Jag körde sönder min högerarm på gymmet igår..jävla mupp. Kände inget då alls..men jag såg att min arm darrade när jag skulle ställa larmet på telefonen igår kväll. Sedan vaknade jag av att jag hade satont i armen..kunde inte lägga den på något sätt så det blev bekvämt..och med 5 kuddar och 180 cm säng till sitt förfogande är det ganska illa :P
Tänkte inte mer på det utan poppade en ipren och somnade om. När jag vaknade var hela armbågen svullen som en stinn falukorv och jag kan inte räta ut armen eller böja den. Rena rama turen att man inte har en pojkvän att...tillfredställa haha ;)

Detta har hänt för ett par år sedan men mycket värre då...jag tränade hårt första gången och när jag kom hem svullnade båda armarna upp så jag trodde dom skulle spricka och musklerna gjorde så ont att jag bara kunde få avlastning när jag satt bakom ratten i en bil och hängde med armarna på ratten...problemet var att jag inte hade körkort då haha. Det blev ensamma timmar i bilen hehe.

Hmm annars då?

Lasern har varit sjukt mycket på sista tiden...det är så kul. Det är tack vare den som det går runt för oss även om det andra börjar komma i kapp. Synd bara att man lasrar med höger arm :P hoppas jag sväller av till imorrn.

Nu skall jag städa mitt kontor för det ligger ungefär 3 ryggar, 45 ansikten och Gud vet huur många bikinilinjer på golvet ;) hehe.
Rent och fint skall det vara..på alla ställen...speciellt hos lasertanten. Jag kan ju inte skryta om att jag tar bort hår och sen ha mer hår på golvet än den hårigaste människan har på ryggen :P haha.

Hoppas alla får en trevlig helg!

Puss på muskelfästet
 
Web Analytics