måndag 29 mars 2010

The bitch is back in town

Så sköööönt att vara hemma igen.

Istanbul var verkligen inte en stad för mig. Jag är såklart tacksam för att jag fick åka dit..tack mamma men det var för smutsigt, trafikerat, bullrigt, skrikigt, tattigt.
Alla vrålar som på en gammal medeltidsmarknad. Varje morgon går det runt snubbar med gamla vagnar...sånna som sitter bakpå en bondes häst typ..enklaste varianten...och samlar skräp som han sedan säljer vidare. Men han vrålar något på turkiska för att folk skall veta att han kommer...typ som glassbilen men mycket äckligare och jävligt störande.
Sedan skriker alla i sina mobiltelefoner...det var mycket turkmener där och dom var ungefär som vissa oborstade araber. Dom gick runt i polyester kostymer som inte ens skulle varit med i Saturday Night Fever när den spelades in för dom var så sliskiga men LUKTADE som om dom varit med i Saturday Night Fever...och alla musikalföreställningarna också...
Jag fattar inte heller varför man måste skrika i sin mobiltelefon när man står bland folk, sitter på restaurang, står i tunnelbanan etc. Det hördes ju för faan till Adana iallafall UTAN mobilen...så varför ens besvära sig med mobil. Pfft.

Och skita i hål i golvet...varföööör? Jag fick lust att stoppa en kork i röven för att slippa gå på toaletten när jag såg dom där hålen.

Jag skall inte fortsätta klaga mer nu :P jag åkte ju dit frivilligt...jag tror det var kvarteret som vi bodde i som det var mest fel på. Det hette Laleli och låg vid Aksaray...tydligen är det horkvarteren hahaha så det förklarade ju varför jag tyckte det var skabbigt. Nästa gång skall jag...(om det BLIR en nästa gång) på Galata sidan i Beyoglu...fifan vad fint det var där...rena Rom.

Nu har jag skrivit duttar i 3 dagar och inte slutfört inlägget och jag har andra saker att skriva om men inte i samam inlägg :P

Kramis

Inga kommentarer:

 
Web Analytics