tisdag 2 mars 2010

Det gick förvånansvärt lätt...

...att ta sig till gymmet idag :D
Inga tunga steg utan det kändes lika bra som att gå till en skönhetsbehandling :)
Jag kanske inte såg ut som om jag blev skönhetsbehandlad under tiden haha...lilablå i ansiktet och svetten som rinner men det är så skönt. Så skönt att ha kommit över tröskeln för att träna. Jag var helt bombis på att jag inte skulle orka fortsätta efter att jag var sjuk förra veckan men det gick riktigt bra :D
Jag sprang inte på bandet idag tyvärr men jag mådde fan illa efter 40 min intensiv kondition på Cross och cykel..men nästa gång skall jag fanimig nöta löpband.

Jag tycker styrka är så infernaliskt astråkigt men det måste göras. Imorgon skall jag nog köra styrka. Har intresseklubben antecknat nu? :P Tristaste bloggen i universum.

Pappa fyller år idag så jag köpte en smörgåstårtestubbe och sushi (som tårta o småkakor hehe) om inte jag får äta sötsaker så får fanimig ingen annan det heller ;)
Så ljusen satt i smörgåstårtan och sushin låg på kakfatet ;) (fast jag ljuger lite när jag säger att jag inte köpte sötsaker åt dom andra...dom fick ballerina kladdkakesmak och mjuk pepparkaka men då gick jag ut ur köket).
Mormor ville ge pappa en blomma så det bidde en mycket praktfull orkidéé för han älskar sånna.
På torsdag skall jag o bror bjucka pappa på lunch fetrsom karln redan har allt...han har tom skulder ;). Strumpor/ kallingar och parfym känns nästan som en förolämpning nuförtiden. Det har man ju köpt i alla år sen man hade veckopeng.

Vaaaaad skall jag köpa till min mamma i 60års present? Alla förslag är välkomna :) hon fyller den 21 mars...newroz baby ;)

Nu skall jag stänga min salong för det är inga kunder alls just nu.

Hoppas alla har det bra...skriv något om ni vill :) det är alltid uppskattat...jag babblar ju bara om mig annars ;)

stor varm lång kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

ok, det blir kommentarer (eftersom du bad om det och jag vantar pa att kaffet ska koka)
1. ang. springa och vikter. For mig funkar det bara om jag lyssnar pa musik som far mig att kanna mig som en amerikansk, svart man som fatt varsta massa cash, bitches och fame, men vaxte upp i slummen och "fuck you, im better than ya'll". Typ. Tank Jay z (blueprint!) eller kanye west (graduation!), like.
2. Kirsti present, kanske ta sig nagonstans och gora en kirsti aktig aktivitet- alltsa ga och vandra pa ovanligt fint stalle och ata lyxmiddag. Eller en kurs i ngt hon kan vara intresserad av? Seglarkurs i sommar! t ex?
/elvis

Anonym sa...

ps. fan vad du ar duktig med socker och orka trana fast du jobbar sa mkt! kudos. och skont att harry ar okej iaf. :/

Barbabitch sa...

Jag håller med Elvis om present till mamma....
Grisslehamns hotell.....
Där har dom det jättefint!
Spa o grejer.....god mat....Havsbaden heter det.
Rekkomenderas

 
Web Analytics