måndag 8 mars 2010

Försöker hålla svansen uppe idag...

Mindre tjaffs och bjäffs med fadren och brodern ang jobbet.

Jag tar alltid min bil och åker och handlar på grossist för att vi skall sluta gå till dyra ICA affärer och köpa toapapper och kaffe samt tea etc. Men vad får man för tack? Och vad får man för HJÄLP? Ingen...jag släpar och bökar och stökar och får ingen jävla hjälp...bara gnäll. Kärringar BAH! (som kalle anka skulle säga).

Så det blev en lite felknullad start på dagen idag men jag tar nya tag.

Tyvärr så gick jag och lade mig och slumrade på sängen igår eftermiddag/kväll varpå jag inte kunde somna på kvällen kl 22 när jag gick o lade mig. Somnade väl vid 02 någongång...så jag var för trött när klockan ringde kl06 för att gymma. Men jag blev inte piggare fast jag sov vidare...känner mig som en amöba i dag...trögflytande.

I natt skall jag sova mina vanliga tider för att gymma imorrn. Hoppas det går bra :)

Jag älskar Uppsala men ibland önskar jag att jag bodde någon annanstans låångt bort...vad skönt att slippa allas...allt.

Mormor är söt men hon blir virrigare o virrigare. Hon och mamma har en tendens att ha 15 blombuketter i lägenheten och sen skall dom överleva längre än guinness senaste rekordbukett varpå man klipper ner dom och ställer dom i mindre vaser och bladen ramlar och...faan...jag vill inte ha 15 små glas med små slokiga tulpaner etc.
Allt oftare känner jag att min lägenhet är invarderad...men jag får skuldisar så fort jag tänker det. Men jag vill faktiskt ha MIN bostad!! Och MIN TID!! Inte hemtjänst och fakking dagstidningar överallt (jag fattar inte varför man prenumererar på dagstidningar...vilket jävla slöseri med papper). Mormor och mamma har tidningar ÖVERALLT!! Usch vad jag mår dåligt efter jag har sagt så. Mormor lullar ju bara runt eg...gör ingen förnär...inte mycket iaf :P Men man kan känna sig lite instängd..fast det är hon som eg är instängd. Äsch jag kan inte sätta rätt ord på det.
Nu slutar jag tänka på det för humöret dalar ju mer jag grunnar på det. Jag vill ha ett liv...och kärlek iaf. Så är det.
Puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics