onsdag 10 mars 2010

Kyss mina sensuella blaffor hahaha




Ujuj...vad har man gjort ;) fin lida pin ringer som en klocka i huvudet :P men jag skall inte vara otacksam :) jag skall vara en snäll flicka och vänta nån vecka och se hur det ser ut då :)

Just nu sitter på mitt lilla kontor och väntar på en kund. Jag har dregglat ner mig med tea ca 4 ggr för läpparna och jag har inte riktigt hittat varndra ännu :P classy.

Min hund fick cp-ryck i natt igen PRECIS vid samma tid som förut och började tokslicka sig. Jag VAKNAR av slickljudet...hur konstigt är inte det. Jag vet inte om han fattar vad han gör för det är totalt tvångsmässigt. Jag tar undan hans tass och han fortsätter i luften. Undrar om hans öga kliar för det är bara en tass han slickar och för upp till ena ögat. Om jag tar bort den blir han lite förvirrad och slickar sig på snoppen istället (men det gör väl alla killar när dom är förvirrade (?) haha :P).

Nej nu skall jag sluta snacka skit. Tror lilla voff behöver ut och bränna av lite energi precis som sin matte...så det får la bli en lån...längre (nu skall vi inte överdriva löftena här) promenad än vanligt ikväll :P så kanske vi sover gott båda två.

Nu skall jag ta mina tokiga läppar och ha lunchrast :P..eller nåt. Jag är kärlekskrank och kramsjuk men ser ut som ett monster i nyllet...inte kraminbjudande direkt :P

*blunda*

Puss...så nu såg du inte när jag kom nära med mina skräckblaffor :P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics