måndag 15 mars 2010

Sola skiner fortfarande å klockan är kvart i fem på em :D


Vad är det med våren som gör att man vill hoppa runt i nya vita gympadojjor med alldelles för tunna kläder på sig och bara skrika av glädje?
Ännu mer konstigt är att man glömmer den där lyckan till varje år och blir lika förvånad varje år när det är ljust längre och det blir varmare.

Snart blir det varmt i luften också och då blir det jobbigt för då vill jag bada i varenda vattenpöl jag ser. Såfort jag ser ett vattendrag vill jag bada :D så har jag alltid varit. Ni vet när solen glittrar i vattnet och gräset är grönt och det ser ut som vattnet pockar på en att hoppa i (att det sen är 4 grader i vattnet är en annan sak). Mamma brukar lova mig 100 kr om jag tar ett dopp sådär på vårkanten och vad gör man inte för ett vad. Tidigaste jag doppat mig var 4 April..då var det kallt kan jag lova. Nipplecramp!!
Lite kocko men om ni läser här så vet ni ju redan det :P

Jag skall gå på samma prommis som jag gick på igår, ikväll. Det var en bra runda på kanske 5 km tror jag. Jag var helt slut i korsryggen efter det och hade tokont i natt men så var det indianer i vassen imorse så det kanske var därför. Det skadar inte att bygga upp ryggmuskulaturen när man står o jobbar som jag gör (läs OERGONOMISKT). Jag har träningsvärk i skinkorna så jag kanske får glasskulerumpa av att promenera :D man kan ju hoppas :D

Det kom just in en skitsnygg kille (i mina ögon iaf) på salongen och jag svär det var 1a gången det spratt till i maggropen sen J. Det kanske finns hopp...eller så är det våren som spelar med mina hormoner ;)
Jag kanske bara är lite extra brunstig just nu hahaha.
Jag trodde iaf inte att jag var kapabel att reagera så längre. Annars kan man ju se en snygg kille och tänka jaha men han skulle ju aldrig välja mig men den här killen tittade på mig så...speciellt, att jag blev lite vimmelkantig och ville avboka alla andra kunder så vi kunde klippa honom (eller bara äta upp honom) ;) men nej..vi var såklart fullbokade till sent och han ville klippa sig nu. Bye bye handsome :P

Idag hade jag en kund jag har tyckt mycket om hittills men idag tog hon musten ur mig och sänkte sitt pris med över 60%. JA jag vet...det är jag som äger salongen och bla bla bla men jag kan inte riktigt förklara hur det är. Dom är landsmän till min pappa och tycker att dom är lojala som går hos mig (och jag har redan gett dom "lojalitetsrabatt")...det är svårt att förklara men det är som en hedergrej som min pappa tvingat mig in i.
Jag hade mina svenska moralprinciper och ville argumentera när folk höll på att kohandla om mina priser...när folk pippade mig med priserna så bad han mig alltid vända andra kinden till för att behålla kunderna men jag brukade bli så arg...det kändes som om jag var nån liten prostituerad som folk kunde göra hur dom ville med. (den liknelsen gick inte hem hos pappa och han blev arg på MIG för jag använde sånna ord och därmed insinuerade att han var hallick...suck).

Det är FAKTISKT bara invandrare som håller på med sånhär marknadstaktik och jag hatar det. Man gör inte så i sverige. Låt mig ge rabatten...jag är inte ute efter att tjäna fett på ditt luddiga nylle..jag tar vad som täcker mina utgifter och lite till..det är redan billigast i stan!!! Det sjuka är att det är dom rikaste som håller på så. Lilal fattiga bergskurden säger inte ett pip. Men dom som har mycket att röra sig med vet inte gränser för hur mycket man kan skämma ut sig. Och jag känner mig gravt förolämpad. Man kan jämföra det med om jag skulla säga något fult om deras morsa...jag skulle aldrig drömma om det för jag vet att det föroämpar dom.

Men dom skiter fullständigt i att dom kommer till mitt jobb och faktiskt får mig att må psyksikt dåligt av att fösöka mota tillbaka deras smutsiga försök att få, (jag kan inte ens säga billigare för det rör sig om så mycket mindre pengar än vad en behandling kostar..jag får säga pissbilliga), priser.

Jag har skött det på mitt eget sätt kombinerat med hans sätt. Jag tar hänsyn till om någon inte fått lön ännu eller nåt sånt...det hadlar inte om sånna saker. Men när folk kommer och skämmer ut både sig och mig med skampriser som dom föreslår och i stortsett menar att deras familj inte kan äta eller liknande så mår jag dåligt. Sen ligger dom med f****n i vädret på behandlingsstolen och berättar att dom skall på utlandssemester hit och utlandssemester dit och jag ser dom på stan med 23 kassar kläder och får höra talas om flertalet ägda fastigheter utomlands etc. KISS MY ASS!
Från och med nu höjer jag mina priser för dessa människor. Jag höjer inte för andra som redan betalar vad dom skall...men dom som tror att jag är nån jävla Lidlaffär dom kan gå o strutta runt i kan brinna. Och ingen av dom jag pratar om läser här (för dom har inte läsförmåga) så ingen behöver ta åt sig som läser här, I love u all my hairy friends ;)

MEN jag skall inte överskugga mitt annars fina humör med sånt. Snyggokillen tog bort ilskan från tidigare...nu skall jag inte falla dit igen.

Lite galen dag på jobbet med bara en frisörska här. Fast vi har haft det mysigt tycker jag..tycker så mycket om henne...all min personal föressten *puss*

Ha en fin kväll
Over and out

1 kommentar:

Grandaddy G sa...

Ahhh, dags att byta namn på bloggen så här på vårkanten till "Kvitter-Twitter"?

Jag blir så glad av att läsa dina glada inlägg, du är värd att vara glad för jämnan.

Blir det brist på snygga killar i salongen får jag väl i värsta fall sadla en ren och komma ner!

Puss på dig med!

 
Web Analytics