lördag 6 mars 2010

Tjabatjenahallå

Sooooooooooooolen skiner och jag är glad som en lärka. Jag vet inte vad som har flugit i mig :D men jag tänker njuta så länge det varar (antagligen till Oktober när sommaren är borta :P).

Min arm är pippad deluxe..eller jag skall omformulera...båda mina armar är nu pippade. Hur lyckas man få tendinit i armen av lite lätta bicepcurls? Tydligen har jag det enligt mamma och compartment syndrome med ca 0.5 liter lymfödem (man har inte utrymme för 0.5 liter vätska i armen!!!!det gör ont). Man tänker inte på vad ens arm väger förän man inte orkar hålla den hängande vid sin sida ens. Senan är trött och gör inte sitt vanliga jobb. Fast positivt är ju att det inte spränger i muskeln som igår. Igår var det som att musklerna ville krama sönder skelettet..innåt. Det var oskönt! Så nu knatar jag runt som en gorilla med två obrukbara armar hehe.

Igår upptäckte jag att jag kunde stänga min gamla sköterske uniform som jag inte kunde stänga alls för 2 månader sedan :D då fattades det ca 20 cm mellan knapp och knapphål. Man blir ju glad bara av det. Men det är långt kvar mina vänner och jag har tid på mig (hoppas jag:P). Känns hur bra som helst. Jag unnar mig fortfarande en fredagspizza (även om jag inte pallar en hel längre) och utemat när tillfälle ges. Annars blir man knäpp.
Jag har gjort det där förr..när man förbjuder sig allt och då går man bara och trånar och det går åt pipan. Nu känns det som om jag skulle kunna hålla på hela livet såhär. Fast en sak saknar jag (eller flera eg men en speciell sak) att baka. Jag älskar att baka och ta något gott till teét. Men det går nästan lika bra med en vasa kanelknäcke när det verkligen skiter sig på sugfronten :P

Jag var hemma några timmar utan mormor i torsdags...fyfaan vad skönt det var (även om jag älskar skiten ur den lilla gumman). Jag satt i köket med min CD samling (som jag inte gjort på 2 år) och lyssnade på gamla favoritlåtar och sjöng mitt lilla hjärta i bitar. Jag och Ella fitzgerald sjunger "these little things remind me of you" underbart ihop. För att inte tala om hur bra jag och Dean Martin sjunger tillsammans.
Sedan är jag och sångaren i Def Lepperd UNDERBARA ihop när vi skrålar POUR SOME SUGAR ON MEEEEEE. Jag lyssnade på allt från Jazzstandards till hårdaste hårdaste Meshuggah. Underbart. På vrålhög volym..jag kände mig som 15 igen. Harry såg ut som om han slickat på en citron och gick surmulet ut från köket. Jazzstandards somnade han till men när jag började vråla ut ROCK THE NIGHT med mina älskade avdankade hårdrockare Europe (som Bella beskriver dom) så fick han nog och lämnde rummet med en fnysning. Jag har misslyckats som mamma. Mitt barn gillar inte hårdrock. Det är här man märker att det inte är min biologiska son ;)

Nu skall jag sluta snacka skit för mina armar skriker. Fast tangentknappande är helt okej för då kan jag ha dom böjda. Det är när jag skall böja ut dom som jag DÖR. Höger armen GÅR INTE att räta ut.

Jag är så glad idag att det känns som jag är kär...så där fladdrig i bröstet :D kanske glömt ta min blodtrycksmedicin hahaha hjärtflimmer hahaha.

Aja ;) hoppas alla kan vara såhär glada idag :)
Puss på er mina fina vänner!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vännen, riktigt roligt att höra dig kvittra som fåglarna i vår solen, riktigt härligt...Keep on singing, it's make you happy.
Kram B

 
Web Analytics