söndag 7 mars 2010

Min arm är bättre :D

Jag kan sträcka ut den utan att dö:D
Solen skiner och jag har lagat mat för hela veckan både till mig och jycken. Han äter ju förvällt ris och kokt kött för sin mage...så jag gör alltid en stor kastrull med ris/köttfärsgröt så det finns redo att pytsa ut till min hungiga lilla barbar. Han älskar det ivf så det är ju bra. Men jag undrar hur länge dom kan gå på sån diet...känns som att det är en ganska fattig diet näringsmässigt. Han får inte ett uns av något annat på sidan av utav mig.

Han brukade alltid få små saker av mig här och där men nu är det basta med det. Sedan har jag gjort en kyckling och spenatpaj med franska örter och vin. Ser god ut. Sen har jag gjort en stor form med Mac'n'cheese som får bli mina matlådor i veckan.

Så nu finns det mat för ett helt kompani. Det underlättar för regelbundna måltider både för mig och voff. Annars går jag och småäter medan jag skall laga och får inte i mig maten förrän 20 eller 21. Nu kan jag äta kl 18 på jobbet. Perfa...fast lite tråkigt. Men så får det va.

På torsdag skall jag sitta barnvakt *hjärta*
Jag har saknat att sitta barnvakt som fan :) När jag bodde på Irland satt jag barnvakt varje fredag, lördag nästan. Om man skulle gå ut så gick man ut efter det. Hade väl en 5,6 familjer jag satt åt regelbundet. Föredrar små ungar...dom kan inte busa så mycket. Och nu skall jag sitta åt J och M och ta hand om lilla Arvid...min lilla prins. Parangerna skall på hockeymatch så jag får ha honom heela kvällen. Gosa bebis. Och vilken söt bebbe det är :D

Nu skall jag kanske ta och dammsuga...eller sätta mig vid tvn...får se vilket samvetet tillåter :P

Saknar kärlek...mycket!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics