tisdag 9 mars 2010

Ohlalaaaaaaaaaa

Idag skall jag vara läppmodell :D
Ett visst ställe ringde mig igår kväll klockan 21 och undrade om jag var intresserad? Absolut :) det är tydligen en riktigt sjukt duktig doktor som skall ha Lipmaster kursen idag som skall spruta (hehe...lägg den tanken åt sidan...så kul skall jag inte ha det haha). Han skall ta en SPRUTA med NÅL och köra in i min läpp...den som sitter i ansiktet (pervo hehehe).

Jag var på gymmet...men det var ingen höjdar dag där tyvärr. Visst jobbade jag hårt och svetten lackade men jag ville köra ännu hårdare men det gick inte...jag blev sådär äcklillamående som man kan bli om kroppen inte vill vad hjärnan vill.
Men det blir nya tag i morgon. Jag märker att bröna har blivit mindre stinna (och det är ingen nackdel...dom var explosionsfärdiga förut) och magen har dragit ihop sig. Men jag vill se ut som Salma Hayek NU...IDAG! Känner mig fortfarande som en rultig föreståndarinna med fettbuk och brö'hylla.

En yngre kund som jag har utbrast: "NU SER MAN DINA BRÖST!!!!Förut hade du större mage än bröst!!!" (haha och det säger en hel del om man har E-kupa hahaha). Så det är väl positivt..men som sagt..det får gärna gå lite snabbare. Nu är det nog dags att skippa fredagspizzan också. Inga råpplem :D considder it done! Ingen mera Bea, pizza, utemat. Så får vi se vad som händer nudå :D

Snart måste jag ta tag i min MC. Den har stått och skräpat i garaget sen förra sommaren. När jag loosade kortet och alla typ dog i olyckor så var det inget roligt att köra båge så jag brydde mig inte mycket men i år skall jag ta igen det med råge. Jag skäms hur jag har behandlat den...den står inte ens på centralstödet utan har stått på sidostödet hela tiden (nu blir PA arg på mig). Jag har inte underhållsladdat batteriet och olja vet jag inte om jag har någon :O jag är en skam för hojåkare världen över :P

Min hundfisapa har legat o slickat sig sedan 5 imorse varpå jag blev sur på ljudet ( det är som en droppande kran eller en tickande klocka...jag får FNATT!!!) och inte kunde sova men ändå slumrade oavspänd...det var ingen hit, vaknade sur som en citron imorse . Antagligen därför jag inte orkade ta i på gymmet. Men nu är det all good. Nu skall jag promenixa bort till företaget som skall bespruta mina läppar ;) det är bra bit så jag får rappa på lite.

Puss på läppen

1 kommentar:

Anonym sa...

tack så mycket :) / sabina

 
Web Analytics