torsdag 8 oktober 2009

Bobbi the builder ;)

Jag satte ihop det enorma klädskåpet inatt :)

Egentligen skulle min fisbrolla sätta ihop det men han bara gled undan och sköt på det och jag hatar att ha nyköpta saker i kartonger. Man har ju köpt det för att använda det och se det.

Så jag fick fnatt igår kväll vid 22. BRA tid om man bor i hyreshus..inte kanske :P men jag sket i det. Fast jag kollade faktiskt om grannarna var hemma och de verkade vara borta och ingen kom o klagade...så jag hamrade på.

Blev färdig kl 01.00...FETT stolt! Min vän EÖ hade missat tåget hem till Sthlm så hon messade vid kvart i elva och ville sova över. Hon hade ingen aning om att hon skulle få jobba för login :P

Vi hade askul och jobbade som små galningar för att få skåpet klart. Jag har känt EÖ sen vi var 7 år och gått i samma klass tills gymnasiet. Vi kan varandra inside out :) Vi garvar åt våra föräldrar och deras problem med språk och andra saker.

Det roligaste som finns är att hålla på och prata med iransk dialekt..eller dialekter öht, vi har alltid hållit på så. Så igår kunde man höra ett jävla kackel på persisk dialekt "eden eskall varah fämtåån santimeter efron kantHen" varvat med dansk dialekt "jä för fän" Vi är nog rätt störda ;) men vi bjuder på det. Vi har så jävla kul...

Sen delade vi på en viktväktar Chili Con Carne och lättöl och somnade. Jag tror jag sov innan huvudet nuddade kudden. Min lilla trötta Cavalier var lika borta som jag där han hade slagit läger vid EÖ's fotända på soffan. Det var en slagen liten hjälte man fick bära in till korgen i mitt rum. Min finaste lilla hund.

EÖ bor över hos mig allt som oftast då hon dansar mycket i Uppsala. Hon är en jätteduktig dansös...och så kulturellt engagerad att jag inte fattar hur hon orkar. Bra att det finns eldsjälar!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva om :P så jag skall ta och engagera mig och ringa och beställa ett utsug till mitt behandlingsrum så jag slipper cancer i luftvägarna (fast 3 år av inhalerat bränt hår kan ju satt sina spår redan :S). Men nu skall jag fan ta tag i det :) för kundkretsen ökar varje dag :)

Peace out for now ;)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics