fredag 30 oktober 2009

vaffan skall jag skriva i dag då

Jo pappa har äntligen fattat att jag inte mår bra av pressen han utsöndrar då han är toknegativ. Han var jättego i dag. Kanske för att jag fick ett psykbryt och började gråta och hotade med att strypa alla jävlar som gör mitt liv ett pestområde.
(nu är klockan senare och han var just här igen och bad om ursäkt för att han sårade mig och jag gjorde detsamma...så kramades vi och det kändes mycket bättre).

Jag hatar att läsa negativa bloggar och brukar varva mina negativa tankar med humor om jag kan men jag har fan ingen humor idag så sluta läsa här om ni letar efter något roligt!

Jag har beställt en hemsida till min salong. I AUGUSTI!!!! Har dom gjort något ännu?? Nej! Jag tänkte att om jag anlitar ett stort företag så behöver jag inte:
1) ta tag det själv 2) vara orolig att dom inte har kreativitet och resursmöjligheter att tillfredställa kundens behov 3) vara orolig att dom inte sköter sitt jobb

Men se det kan man inte lita på.

Nu är jag trött på att vänta...när jag träffar snubben som skall göra detta så sitter han o harvar på om sitt projekt för företagare. Ett socialt nätverk. Kul iof men inte vad jag pröjsar 15 lax för att få. Jag vill ha KONSIS info om hur han kan göra en snygg hemsida enligt våra önskemål.

Han lyssnare inte på vad vi vill ha utan följer sin jävla mall och lyssnar inte alls på vad vi har för önskemål men envisas med att fråga ändå för att det skall verka som om han bryr sig.

Om jag är kund...så skall han försöka uppfylla våra önskemål och om han inte riktigt kan tillverka vad vi vill ha till den budgeten så skall han göra det näst bästa. ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH!

Nu har jag iallafall pratat med förmedlingsfirman som har kopplat ihop oss med denna snubben och sagt att jag är fett trött på nonsens och jag vill faktiskt inte fortsätta! Orka hålla på och gnälla. Det är ju likosm därför jag valde en agent som verkade stor och proffsig för att få hjälp.


Jag är trött på nonsens jag är trött på att såfort en telefon ringer så kommer det någon och vill prata med mig samtidigt som jag skall skicka ett mail och gå och köpa något som saknas samt hålla reda på om mormor skall till sin frisörska (nej hon vill gå till sin frisörska som haft alla år). Sedan skall all bokföring göras och det får man göra efter arbetstid för att hinna med.

Då kommer mamma förbi och vill bjuda på en öl och blir otålig om man drar över tiden...sen måste jag rusa hem och gå ut med Harry som varit hemma sen halv 2 på eftermiddagen och sen kanske man skall hinna tilll ICA (och man kan ju inte promenera till ICA med harry för han skulle skälla ner hela kvarteret om jag lämnade honom utanför). SEN kanske jag kan sätta mig 2 minuter i soffan och få ångest för att jag inte tvättat kläder eller lakan och definitivt inte damsugit och hemmet ser ut som en lagerlokal.

JJJJJJAAAAAGGG OOORKKKAAAARRRR INNNTTTEEEEE!!!!!!

Jag vill komma hem och ta ett djupt andetag..andas in frisk fräsch hemmalukt..veta att det är nybäddat i sängen och dammsuget UNDER soffan och sängen och att badkaret glimmar.

EÖ har bott hos mig den här veckan och dammsög iaf tills filtret dog

Inget av detta är logiskt för er som läser det. Så betrakta detta som ett dagboksinlägg som inte har någon rim eller reson. Jag är slutkörd och fungerar inte! Satt just och hulkade in i mammas jacka när hon kom förbi på jobbet...som en 4åring. Samtidgt som jag skrev ett DESPERAT sms till mitt x och frågae en massa frågor som jag alltid velat fråga men inte velat veta svaret på eg.
Nu är jag självdestruktiv big time.

Han svarade..att han inte visste vad han skulle säga...otippat...

Jag känner mig helt värdelös...cp...störd och hopplös! ÄNNU mer när jag vet att han gick tillbaka till en brud som verkligen är..hur skall man säga det politiskt korrekt..äh skit i PK...mongo! Det gör det svårare!

2 kommentarer:

Barbabitch sa...

Jag SA ju att du inte skulle höra av dig till honom!!!!

Och du kan vara glad att du har en mammam att gråta mot......trots allt......
puss på näsan

BitterTwitter sa...

Jag är väldigt glad att jag har en mammam :P
Jag älskar min mammam stenhårt!!!!
Precis som jag är säker att S gör mä <3

 
Web Analytics