tisdag 13 oktober 2009

The show must go oooooon :)

Mormor är på benen igen men det märks att hon blivit utpumpad av det som hände sist.
Hon är inte riktigt 100 och ganska trött! Ligger mycket på sängen.
Men hon är hemma och Harry tar väl hand om henne..slickar henne ren (?!) och ser till att hon får lite sjukgymnastik när hon måste vräka undan hans snarkande slappa kroppshydda i soffan så hon kan gå på toa emellanåt :P

Harry har faktiskt fått erbjudande om att bli vårdhund..men han ÄR ju redan det :P men han har tydligen rätt mentalitet för att bli det på heltid. Man kan få 2000 i månaden samt att jag får lön av kommunen för att ranta runt med honom. Kanske i framtiden..nu är han mormors vårdhund på heltid. 2000 i månaden !!! det blir som med barnbidraget...inte fan går det till ungen ;) paaaaarty ;)

Pappa var snäll och gav mig sovmorgon 2 morgnar i rad. Eftersom mormor är det närmaste en mor han har och har haft de senaste 35 åren..så är han väldigt nöjd att jag tar hand om henne. Lika nöjd som om det hade varit hans egna mor.

När hon låg på sjukhuset nu sist ville hon aboslut prata med honom i telefonen. Och hon babblade och babblade..inte allt var förståerligt men hon pratade iaf. Sen avslutade hon med "sköt om dig nu lilla gumman" så jag tror mormor ser pappa som en av sina (döttrar) också hähähä :D

En kund ringde idag och sade att hon var jättenöjd med resultatet på sin intima bikinilasring men hon berättade att det hade varit så smärsamt efteråt att hon sovit med en KALL coca cola burk i trosorna hela natten :D hihi. Hon är så rolig! Glad blev jag iaf att resultatet blivit bra :) lasern har blivit jättebra igen. Jag är riktigt nöjd!

Det är svinkallt i Muppsala idag och snön virvlar i luften redan. Galet!

Puss på pannan

Inga kommentarer:

 
Web Analytics