måndag 5 oktober 2009

Exets brorsdöttrar

Dom är så jävla gulliga. Jag har försökt bryta kontakten med familjen (för att jag inte skall påminnas om honom) men tjejerna vill jag fan inte va utan. Jag älskar er småsnorisar!! Ni vet att jag alltid finns för er i vått och torrt!

När jag ändå är blödig måste jag säga att jag älskar mamma skitmycket :D hon hjälper mig och min bror så mycket. Hon är en sån positiv drivkraft för oss. Visst hon har sina jobbiga (!) drag som alla andra, men hon är fan en klippa för mig och brorsan. I alla väder..även om hon är totalt slutpumpad. Hon ställer alltid upp. Skulle inte klara mig utan henne. Älskar dig mammi <3

Idag har jag köpt ett sketasnyggt klädskåp till mormors rum. Äntligen kan det bli ordning på hennes kläder som ligger här och var i hela hennes rum. Trist att sätta ihop bara ;P fick nog av att skruva ihop saker när jag öppnade salongen :P min handled är fortfarande gnällig sen dess ;)
Det är vitt och i serien Hemnes från Ikea.

Hmm...vad annars? Jag har fått nys om att en dam som äger en annan salong här i stan snackar skit om oss och pappa (dvs och hans salonger). Tydligen ville hon ha lokalen vi köpte till MIN salong och denna förlust har hon tydligen inte tagit vackert.
En av mina kunder berättade hur hon hade fått lyssna på den här damens skitsnackande ett tag. Hur orkar man?
Till damen vill jag säga..stan är stor nog för oss båda *PUSS* och på hennes påståenden att vi inte kan vad vi pysslar med säger jag: varenda tjej som jobbar hos oss är certifierad, har gesällbrev och en massa kurser bakom sig. Så puss på jumpan stumpan!

Får mig att garva att en kvinna i pensionärsåldern (som jobbar) orkar lägga ner sin tid på sånt trams. What goes around comes around :) men inte från mig. Jag önskar henne bara lycka till!

Nu skall jag gå hem o samla lite krafter för det har varit en galen dag...

Kram i höstmörkret

Inga kommentarer:

 
Web Analytics