lördag 3 oktober 2009

Good Enough...


Låten här bredvid...den är så bra att det är plågsamt. Den skär rakt igenom min yta av stress och jobb etc. Det blir som en krashlandning i verkligheten.

Blir lite filosofisk och melankolisk av regnet och mörkret. Tycker det är både mysigt och jobbigt på samma gång när den här årstiden kommer. Den är så skön och vacker..men av någon anledning ökar ångesten. Vet inte varför.

Men jag vet att jag är långt ifrån ensam om den känslan så här års.
Under sommaren har jag försökt vara i solen så mycket jag har kunnat för att ladda upp mina D-vitaminreserver. Hoppas det räcker...för våren är lååångt borta nu.

Ikväll blir det tjejmys och sen hårdrockskoncert med Judas Priest cover band.
Jag skall åka och handla plockmat som vi skall förbereda tillsammans och sen äta med vin och drinkar. Imorgon kommer P och hans tjej K som jag skall bjuda på middag. P är så snäll och vill att jag skall ha lite quality of life och skall dra in ett nytt TVjack i mitt sovrum och låna ut sin gamla 28" TV till mig.

Mormor och mamma har en tendens att ta över mitt vardagsrum nu när mormor bor hos mig. Jag har satt in en TV i mormors rum men ingen har hajjat vinken (fast jag tröttnade en dag sade det rakt ut).

Så P är snäll och skall fixa så jag kan ha Tvn och dvd'n i mitt rum så jag kan stänga in mig och glo på mina inspelade serier efter jobbet.
Jag har så fina vänner! Alla oroar sig för mig och mitt jobb både på salongen och med mormor. jag har tagit på mig för mycket...jag vet. Men nu måste jag fortsätta. Kan inte avsäga mig ngn eller ngt nu. Fullfölja.
Då är det skönt att han fina vänner som fortfarande hör av sig och bryr sig.

Puss på er!

1 kommentar:

Barbabitch sa...

vi finns alltid för dig!!
vi älskar dig för just den du är!
så är det bara......
puss
ikväll rockar vi!!

 
Web Analytics