fredag 2 oktober 2009

Pablo Francisco

Asså förväntningarna låg på topp...det måste jag erkänna. Jag var mäkta irriterad att jag inte hade fått tag på platser längst fram.

Såhär i efterhand är jag fan glad för det för han hade nog sett på mig vad jag tyckte då :P

Killen är ju asrolig i USA när han uppträder...men så kommer han in på en svensk scen och får hjärnstopp och springer runt och gör, förvisso imponerande ljud men det är kul EN gång..kanske två eller tre...inte i 30 minuter utan sammanhängande ämnen eller ens ord. Det var som ett se en specialklass på semsterresa på Gröna Lund.

Hur ofta pröjsar man 495 kronor (x2) för att sedan sitta och kolla telefonen och kolla i taket, träna multiplikationstabellen, konsonanterna etc för man tycker att det är tråkigt att bara sitta och glo.

Som tur var hade han 2 grymt roliga killar som värmde upp publiken innan och sen blev han rolig själv dom sista 10 minuterna. Då immietarde han en rövpippad Arnie som frustade "it's not a tomouhhhhh"...då får jag erkänna att jag skrattade så jag fick astma. Men jag hade hoppats på att få garva så under hela showen :/

Det bevisar vad jag börjat lära mig av liveframträdanden...dom är bättre på you-tube.

Idag fick jag tillbaka min laser. Grymt mycket starkare med nya blixtlampor och en helt ny modul för...äh nördtalk. Den rockar bättre än den gjort på länge iaf.

Imorgon kväll blir det Judas Priest konsert. Skall bli kul som fan att rocka loss lite. Lånar min jyckes halsband så jag matchar Halford ;) hårdaste läderbögen i rockens historia :P

Puss på pannbenet

Inga kommentarer:

 
Web Analytics