lördag 17 oktober 2009

Varning!!!

Detta inlägg kan innehålla bimbiga inslag. Känsliga läsare bör titta bort.

Jag åkte till Stockholm idag :D
Höll på att avsluta mitt liv på E4an när en bil framför mig utan stänkskydd sprutade ett vattenfall rakt på mig och vindrutetorkarna gjorde INTE ett dugg för att hjälpa. Jag körde i ca 90 blås och låg i mittfilen med bilar på vardera sidan.
Jag såg inte ett skit och kunde inte bromsa för då hade jag fått vattenplaning. Så kaskadfallet fortsatte i ca 15 sek för jag såg ju inget så jag kunde inte köra undan utan bara släppa på gasen och vänta tills jag kom bort från den bilen och hoppas att jag forfarande låg i min fil för vägen var fan inte rak just där.

Jag fick gelé i armar och ben och ville stanna och gråta men det försvann snart för jag lyssnade på Bandit och har ett korttidsminne på ca 3 sekunder. Men jag körde jääävligt långsamt efter det.

Väl i stockholm parkerade jag i garaget under Åhlens.
MINDRE ÄN 15 minuter senare hade jag (på väg mot ytterdöörren från hissarna) spenderat ca 700 kronor och innan jag lämnade byggnaden lyckats med 1000 kr. Jag ääälskar sminkavdelningen. Jag har velat köpa Chanels Rouge Noir-lack i ca 10 år nu och idag hade jag fått tillskott av pappa och mormor så jag KUNDE unna mig.

Sen unnade jag iof mig ett Dior glansläppstift i hallonrött (mmmmmm så sött) och TVÅ MAC skuggor (en porrig svart med lila glitter..jättetunna glitterfragment..ingen Prideskugga :P och en enkel gråbrun skugga för att just skugga med ;)).

Jag tror ingen som läser den här bloggen delar mitt passionerade intresse för smink så ni får bara lita på att detta är som att köpa fetaste HiFi systemet för audiofiler eller senaste iPhone för teknofiler. Jag dregglar!!!

Sedan lyckades tjejerna dra ut mig innan skadan blev större. Dock fick jag lite frigång och ramlade in på Topshop där jag hittade lite krafs att ha på sig på jobbet och Lindex där ett sjukt hårdrockigt linne införskaffades. Nu ringde jag brudarna och kollade var dom var. Twilfit fick jag veta. Suck tänkte jag. Vilken TRIST affär. Jag hade FEL!!

Twilfit i Uppsala är trist! TwilFit i Gallerian i Sthlm var GULD!
L skulle prova underkläder och jag stog o såg på och när hon provade en balconette så fick jag tuppjuck...fan en sån har jag ju letat efter i 100 år!! Spetsbalconette med axelbandband som håller upp den här hyllan men som ändå ser så delikat och vacker ut att den ser ditmålad ut (med ett rejält bröstlyft på köpet) :D OH JOY!!!! OCH den fanns i 85 E (!)(*skäms* dom mätte upp mig *suck*). Det var joy tills jag såg priset :O...670 kronor!!!

Nu hade dom ingen i den färgen jag ville ha (blåsvart) så den kommer in nästa vecka. Så jag har inte betalat än men det kändes VRÅLMYCKET!!! Men å andra sidan kan man tänka på mormor som inte har ett enda bröst kvar på kroppen. Det kan hända när som helst för vemsomhelst.

Dom kan ju iallafall få bo fint sålänge man har nöjet att ha kvar dom :P Så jag beställde den :P
B har lovat att hämta ut den när den kommer nästa vecka. Det ger mig tillräckligt med tid att sälja inredningen eller mormor på blocket för 670 kronor ;) :P

Vi åt lunch på italienska haket nere i Gallerian. Helt okej förutom att käket var KALLT. Snubben i kassan flirtade med mig (jag kollade bakom mig men det var ingen bakom så det måste varit mig han menade :P) men flirt och kall mat kommer man inte långt med. Flirta och servera varm mat gosse lilla...då kan vi snacka :P Vaffancooooooolo! :D

Lunchen blev sådär störtskön som jag hade längtat efter. L och B var på bra humör båda två och vi kan verkligen prata öppet om våra relationer (killar, föräldrar och allt däremellan) och garva tills vi blir harmynta. Det är så underbart. och alla vet precis hur varandras familjer och makar (höll på att skriva pojkvänner men dom är ju GIFTA båda två...jävla kossor..nä jag är inte avis alls ;) ÄLSKAR ER SNYGGINGAR!!! ;)) är och när någon berättar så fattar alla direkt och kan se det framför sig.
Vi pratar ofta om våra föräldrar...bladen har verkligen fallit från våra ögon i förhållande till våra föräldrar.
Vi ser brister och svagheter som föräldrarna har gömt bakom auktoritet förut. Man har liksom inte KUNNAT ifrågasätta dom när man var yngre. Men nu märker vi att vi har en hel del gemensamt..upplevelsemässigt alltså. Uppväxtmässigt! Mässigt! :P Det är skönt kunna dela med sina vänner och skratta åt tillsammans. För annars skulle man nog gråta eller iaf grubbla. Vi reder liksom ut det ihop.

Det lilla gäng jag har gått i skolan med (grundskolan), vi håller ihop fortfarande. Men det som är konstigt är..att ingen av oss flippade ur när vi var unga. Vi har likosm rebellerat i äldre åldrar. Liksom från 25 och uppåt. Börjat kritisera och tänka på ett kritiskt sätt. Vi har även en hel del gemensamt på känslo och kärleksfronten. Det är både faschinerande och konstigt.

Kvinnor som umgås tätt (nej inte så GuW och P-A..jag vet vad ni tänkte på snuskos ;)) nej men kvinnor som är bästa vänner och träffas ofta eller jobbar ihop får sina menscykler cynkroniserade efter ett tag. Kan det vara så att man präglas så starkt av varandra under uppväxten att man blir så lika i grunden? Att man har så liknande sätt att tänka och så? Eller är det så att vi kände att vi var likasinnade och hittade varandra på så sätt? Lustigt att ca 6 tjejer av 10 kan klaffa så bra att vi hållit kontakt och någorlunda paralella tankar etc i mer än 14 år.
Det är ju underbart tycker jag. Fast det vore ju kul om jag och E kunde ha tur i kärlek NÅGONGÅNG haha ;) vi är gammelnuckorna nu tillsammans med A.P. Alla andra är ju gifta eller på smällen eller båda :P

Nä jag har inte som mål i livet att bli gift (det hade inte dom heller men dom hittad erätt...så varför inte) men nog vore det mysigt att träffa någon att få älska och ännu mer, att bli älskad tillbaka av. MISSION IMPOSSIBLE ;)

Det blev ett riktigt dagboksinlägg av det här. Massor med tankar och kackel!

Jag hade iaf en underbar dag (tills jag skulle få ut bilen ur helvetesgaraget, men jag skall inte sabba ett positivt inlägg med att tänka på det nu :P *andas*). Helvetespisshissar och helvet...nej just ja..inte tänka på det. Rosa moln och en kall öl :)..eller cider..jaaaa...nu skall jag gå o dricka Sandras smultroncider hon köpte åt mig och kolla på True blood och days. Heaven. Och imorgon skall jag soooova uuut..om jag så måste kväva jycken med en kudde ;)

Han sov på min arm i morse, som ett litet barn. *nyp i hjärtat*

Jag älskar min lilla skrutt! Puss

Jääävlar vad långt :O förlåt :P

8 kommentarer:

G - Dirty minds think alike sa...

Moahaha, du känner mig för väl redan...

BitterTwitter sa...

Jag vet väl det! Jag säger ju att vi är ämnade för varandra :P

Barbabitch sa...

Jag kan köpa Mormor för 700.
ALLT för att dina 2 ska vara i tryggt förvar.
puss på näsan...!!

BitterTwitter sa...

Hähä...request från hela familjen? :P
Om du bara behöver betala 650 tar du hunden också då?

Anonym sa...

Vännen, delar din passion för Make Up, fick torka av hakan under tiden jag läste, dräggel, sååå coola prylar du fick tag i... avensjuk!
Jag köper in mig på mormor tillsammans med U =o)Kramis B

BitterTwitter sa...

Hej B :D vem är duuuuu ? Skriv på fejjan eller maila

Kajsa sa...

Jag stödjer ditt makeup-missbruk, jag kan skicka en mascara jag fick med senaste numret av Solo (vi studenter har inte större budget än så)

BitterTwitter sa...

Hähähä :D det var det bästa förslaget jag har hört på länge!!!

Dock skall jag säga att jag har sjuttioelva mascaror som jag inte använder så om någon skall dela ut mascaror skall det nog vara jag ;) vill du ha ngt?

Jag kan stödja studenter med märkessmink haha ;)

 
Web Analytics