måndag 24 maj 2010

Fittups och annan träning

Usch jag har ont i magen och låter som jag har KOOL i slutstadiet. Jag har skrattat i ca 15 minuter utan att få in något syre alls hahahahahahahahaah.

Jag har varit ute på min cykelrunda och tagit i så jag nästan spydde och sen brukar jag komma hem och göra situps.
Mormor brukar ställa sig på mina fötter fast förra veckan kom jag på att hon kunde sätta sig på en stol framför mig så stoppar jag in fötterna under stolen och hon tynger ner den och jag kan ta i som fän.

Då, sist satt hon med benen åt ena sidan och hade sina vardagskläder på sig.

Nu när jag kom instapplandes satte hon sig bredbent på stolen och hade nattlinne och inget mer (kom jag att upptäcka :O)

Så upp kommer jag för min första situp och vad stirrar jag rakt in i om inte min mammas...URSPRUNG hahahaahahahahahahah. Hon såg på min min att hon hade glömt trosor och jag började garva och fortsatte med stängda ögon.
När jag öppnade ögonen igen sitter den lilla ulltotten där med böjd rygg och bestämd min och har knipit igen nattlinnet både underifrån och överifrån så hon ser ut som en liten krabba som sitter där och tittar på mig medan jag försöker göra situps. Nu gick det inte alls....jag började skratta så jag höll på att kräkas och hon blev jättegenerad och ju mer generad hon blev desto mer skrattade jag för dte blev så absurt hahahahahaha söta lilla mormor.

Ännu en dag i demensens tecken har börjat :P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics