tisdag 25 maj 2010

Minsta lilla träning

och jag får en vargaptit.
Jag försöker stilla den med ickekolhydratiga saker men..faaan. Jag skulle kunna äta en hel hest...en snel hest.
Neeeeeeeeeeeeeej nu kom världens tristaste försäljare. Jag sitter här och kurar så kanske han inte ser mig.

Måste göra en väldigt ovanlig sak för min blogg, jag måste rekommendera en produkt :p
Köp Barilla pesto calabrese. Den har förgyllt mina luncher den här veckan. Så pass att jag vill drunkna i burken och låta lungorna fyllas av den mmm (jag är aldrig överdramatisk när jag skall beskriva saker :P).

Det är grillad paprika, pecorino romano och en massa annat gott (och man rapar INTE vitlök alls (!)). Den är inte sådär flottig som vanlig pesto utan kräääämig. Asså jag kan inte beskriva det i ord. Jag kan stöna fram det i ett ljudklipp men det skulle antagligen porrklassas. KÖP DEN "PESTON"!!!!!

Happ...annars då. Det var garagestädning idag så jag var tvungen att flytta mina fordon. Så jag passade på att rasta dom lite. Det gjorde mig glad. Sen fick jag parkera i betalgaraget tills städningen var klar. Under tiden gick jag hem och slocknade på sängen med min lilla hund.
Jag ligger på sidan och han kurar ihop sig bakom mina knän med min vad som kudde. det är den tryggaste känslan som finns (efter skedning). Vi tvärslocknade båda två. Så skönt!!!

På väg till jobbet inhandlades ett par slinkiga nattlinnen. Jag soverbäst i sånna. Bella brukar rulla med ögonen åt mina nattkläder för dom är alltid rosa, lila, genomskinliga, silkiga etc. Men jag sover bättre i sånt än i annat. Naket kan också va skönt men inte när man har hemtjänst som kan komma in i sovrummet för att fråga ngt :P eller en jycke som sover med huvudet mot ens rumpa heller *host* så det blir slinklinnen.

Konstigt egentligen. Jag fixar till mig mer på natten än jag gör på dan :P hehehe.

Idag är det svinkallt men skönt tycker jag. Skall försöka ta en cykeltur ikväll. Blev ingen imorse.
Skall ju fasta för provtagnigen imorrn så det kan ju vara bra att sysselsätta sig ist för att sitta o tänka på att man inte skall äta. Stressmottagningen. Har såklart klantat bort min lapp. FUCK!
Kvällarna är det farligaste ur matsympunkt för mig. Jag blir rastlös och vill äta allt runtomkring mig.
Men det är underbart med dom här ljusa kvällarna...måste midsommar komma o förstöra allt? :P Så jag skall nog lägga en cykelrunda på kvällen. Bra där! Får se till att göra det innan mormor svidar om till nattlinne :P

Varken mamma eller bror har hört av sig sen i söndags. Mamma brukar alltid höra av sig. Jag tänker inte ringa. Känns ganska ledsamt att hon väljer hans parti såhär tydligt! Jag gjorde inget fel. Jag ville undvika tjaffs och ta mig därifrån bara.

A'ja!

På lördag skall jag ut och äta middag med mina gamla bästisar (inte gamla som att jag har nya nu utan gamla som att vi har känt varandra sen tidernas begynnelse). Vi skall på Lingon och jag är jätteglad för det för jag är skittrött på alla syrianrestauranger i Uppsala.
Ni lagar god mat...men det är samma käk på alla ställen och allt är fejkitaliano.
Så nu blir det svensk husmanskost MUMMA!!! Och alla respektive och ungar skall med. Dom är snälla som tar med nuckan på middag :P Jag tar med min stabila kille Molgan :P

Nu skall jag avsluta...för jag har fått klagomål på för långa inlägg :P
(egentligen skiter jag i det...för dom längre skriver jag för MIN egen del) men jag har snackat tillräckligt med blaj för idag.

Meddelande till Katja: Lägg upp fler bilder på sötflickan plz :D
Puss på lilla familjen!

och puss på alla andra med. jag älskar er mina vänner. Utan er skulle jag inte palla en sekund!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics