måndag 31 maj 2010

pulveriserad

Så känner jag mig idag.

Var på stressmottagningen. Vet inte vad jag hade förväntat mig men jag fick såklart berätta om mitt livs historia och det blev lite mycket. När jag hörde vad jag själv sade så blev jag ledsen. Väldigt ledsen. Man går inte runt o tänker på alla saker man har varit med om eller känt jämt. Men när man kondenserar sitt liv och fokuserar på dom jobbiga sakerna, för två främlingar (utan att kunna gömma sig bakom en dataskärm) känner man sig "naked, rädd och exposed" (Maria Montazami slår huvudet på spiken :P hehe). Men det är sant. Även om man känner att man får fullständig förståelse så är det utmattande.

Jag hade trott mer att dom skulle säga typ: "du har bränt ut din hypothalamus som ser ut som ett granatäpple ist för ett paradisäpple. För att återställa detta sitt i skräddarställning i 20 minuter per dag och humma för dig själv samt ta dom här drogerna så grejjar sig allt".
Men dom här männsikorna vill verkligen gå till botten med allt.

Besöket tog 2 timmar..nu vet jag varför psykiatertider bara är 45 minuter...för efter 1 timme har man gröt i huvudet eller vätskebrist från gråt...och båda leder till komatos känsla resten av dagen efteråt :P

Jag klagar INTE! Jag hade bara fler sorger än jag visste om själv :P men tydligen hade jag starka resurser också...som dom skall lära mig använda. Verktyg!
Hoppas jag får minst en vecka innan nästa besök så jag kan VILA!
Hittills har jag hoppats att någon annan skall laga mig (läkare etc)...men idag insåg jag att det är MITT jobb (och inte så litet heller)...zzzzzzz....fan :P

Från ett ämne till ett annat.

Jag åt en glass igår :) eller en bit iallafall...strössel och medföljande glass...resten orkade jag inte utan slängde.
Det hände ju fan inget på det andra sättet då kan jag lika gärna unna mig lite ibland. Jag hade lätt kunnat fortsätta så men det var trist och utan belöning (viktnedgång) så skiter jag fan i det.

Nu måste jag börja med en matdagbok enl stressplejset. Kan nog bli läskigt :P men bra!
Fy jag är otroligt negativ idag.
Alla riktigt ENERGISUGANDE typer har varit inne idag känns det som. Nej, ingen som läser här så oroa dig inte :P

Ibland vill man bara stänga dörren om sig och inte vara tillgänglig. Folk har börjat komma fram till mig på stan när jag är ledig nuförtiden och kräva att jag skall hosta upp tider då och där. Även om man vänligt förklarar att man inte vet hur schemat ser ut i huvudet (för 20e gången) så fortsätter det med 20 frågor. Respektera min fritid (som är 1 dag i veckan). Återigen..ingen som läser här...eller läser öht misstänker jag.

Bah. Skall hem o plåga hunden och sen sova. Hoppas jag vaknar på en annan sida i morrn. Sånna här dagar är tröttsamma.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad glad jag blir att kliniken och lyssnarmanniskorna (psykologer eller vad for titel de hade) later bra. Aven om det forstas ar jobbigt. Mina tummar och tar pekar i vadret for dig och SJALVKLART ar du stark och har resurser som spiller over att bli precis sa lycklig och levnadsglad du fortjanar.

puss fran your no longer quite so little sista i storstan (elvis)

 
Web Analytics