fredag 22 oktober 2010

Boopboopidoo :)

I morse var jag vanvettigt trött. Det kändes som om jag hde blivit misshandlad i sömnen, när jag vaknade. Sen jag höjde sängen har jag ingen fotända..dvs ingen bräda där som stoppar täcket. Tydligen spelar jag fotbollsmatch när jag sover och sparkar bort täcket som sen glider ner för långt bort och jag vaknar av att jag fryser...eller så vaknar jag inte alls utan ligger och spänner mig i sömnen för jag fryser. Jag har alltid sovit lugnt (med benen iaf)...vet inte varför jag leker Michael Flatley nu?

Min cplägenhet är för varm. Jag vill ha ca 18 kanske 19 grader i en kåk. Men min lägenhet har en genomsnittstemp på 23 grader hela vintern trots att jag inte har ett enda element på. SKITSTÖRIGT!! Jag har köpt Ikeas lättaste täcke...ändå rullar jag omkring som om jag var jagad av demoner och sparkar av mig täcket.

Ge mig ett svalt sovrum med ett TJOCKT täcke. Då sover jag som en klubbad säl...nja...valross då...om vi nu skall vara korrekta.

Huuuuuuuuuuuuuuursomhelst så piggade min söta personal upp mig med sina söta ansikten när jag kom till jobbet. Jag älskar er!!!

Mickis tvättade min kalufs och toppade mitt hår. Toppningen behövdes verkligen. Nu springer hon runt och krafsar mig i håret var 5e minute och myser av hur bra det blev. Jag myser av att nån krafsar mig i håret :P
Vägen...eller en av vägarna till mitt hjärta (som sitter ganska lättillgängligt iof) är att pilla med mitt hår. Jag DÖR! Minns mitt Irlands "x" som brukade sitta och titta på tv och dra fingrarna genom mitt hår...aaahhhhhhh...nä nu pratar vi om nått annat heheh :P

Nyklippt och nytvättat hår gör BitterFitter glad och nöjd.

Vi har haft en riktig dömånad i salongen men vi har fått mycket gjort ändå tycker jag, småsaker. Alla trivs med Dalle i salongen och jag är nog lyckligast av alla :D min syster är tillbaka!!

Hm...vad annars. Annelie kom från Örebro igår och hälsade på i salongen :) hon var på kurs här i stan och det var så kul att ha henne här. Vi latjade (det var inte igår jag använde det ordet :P *öh skall vi lajja efter skolan*) lite i salongen och brazzade hennes lugg samt hennes kollegas hår med finfina resultat sedan gick dom till hotellet och jag tog ut min lilla voffe. Just nu är jag inne i en älska min hund period, så mycket att han nästan har avskavd hud på öronen av allt pussande och snuffande.
Men tillskillnad från när han var liten och trotsig så verkar han tycka om när jag gosar sönder honom nuförtiden. Igår kväll somnade han i min famn uppkurad i en filt som ett litet barn när jag tittade på tv.
Min älskade lilla hund. Jag är så glad att jag skaffade dig!

Jag fick veta att jag har en kurdisk beundrare igår. Han har bett sin polare att "fixa" mig :P jag tycker sånt är skiiitajobbigt :P
Hur kan jag säga detta utan att jag låter som jag har en överlägsen attityd?
Jag dras inte till...mörkare killar :P det känns för nära på nått vis...burrr.

Jag gillar ursvensken. Bus i blicken, mörk eller ljushårig spelar ingen roll,med eller utan snus men mmmmmmmmmmmm säger jag bara. Händig, jag skall nog ha någon som är hantverkare. Vi hade en hantverkare i salongen i dag och jag satt och bara njöt när han fixade dörren.
Han var väl typ 50 bast och inte "snygg" som så men det är något med hantverkare som får mig att rysa av välbehag. Dom kan fixa allt, dom vill oftast fixa allt, dom vill plocka sönder saker och bygga ihop dom igen på ett bättre sätt, riktiga karlar, fast dom skall bli som ungar när dom ser moyorer, tvspel eller nåt annat dom gillar :D
Dom får ärr och valkar på händerna och blir bara bättre med åren. Okej jag generaliserar lite :P men ni hajjar typen jag menar va?

Mmmmmm....lalalalalalalal *KALLDUSCH*

Jag lider av total karlbrist. Snart går jag och klänger på en lyktstolpe eller något. Köra hoj på kullersten brukar vara bra hahaha ;) men jag har ingen lust att köra runt Muppsala med förfrusna bröstvårtor och ett stort flin när det är så halt och kallt :P....eller?

Vi kanske ses i traffiken :P :P jag kommer vara den där MC burna tjockisen som kör upp och ner i backen vid Univeritets aulan (riktigt galen kullerstensgata) med ett fetbrett leende på läpparna....alla 6 :P

Pöss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics