lördag 2 oktober 2010

BitterTwitter cares ;)

Skulle ut med hundas nu vid 02.30. Det är min enda chans att få en garanterad sovmorgon...u gotta love it.

Vanligtvis går vi för oss själva och han göra vad han skall och jag kan knalla hem o sova.

Men nu såg vi en grabb när vi kom ut genom dörren. Vinglar runt med ett ölglas i handen och ser dimmig ut :) snäll men dimmig ;)

Efter ett par meter där jag går bakom honom så vänder han sig om och berömmer hunden och börjar prata om sin familjs hundar och är allmänt pratsjuk. Han är ju UNG som fan och full men rar på nått sätt så jag pratar lite med honom medan vi går på hundpromenad :P

Han säger att han skall gå till Flogsta och vill att jag går en bit inom stan med honom för det är tråkigt. Vi fortsätter en bit och jag klurar på saken...gå till Flogsta....det är ju svinkallt...han skakar ju tänder som det är och klammrar sig fast i sin lilla takeaway öl som han snott med sig från nån uteservering.

Jag bestämmer mig att erbjuda honom skjuts. Jag bor ju nära, har bil och är nykter. Han blir skitglad (det skulle jag med bli om jag bodde i Flogsta :P).

Han babblar på och vill imponera lite och berättar att han pluggar till arkitekt. han ser lite preppy ut ;) sådär lite "brat"-aktig fast utan den negativa aspekten...men han har ändå ärtgröna byxor på sig ;) så hankommer inte undan min bratstämpel ;) han skulle kunna vara Noppe Lewenhaupts son if ya know what I mean :P ?

Fortfarande med sitt ölglas i ett krampaktigt grepp så följer han med på hundrundan och sen får han hänga med upp medan jag hämtar bilnyckeln...här kom jag på att det kanske inte är smart att släppa upp en helt okänd kille på typ 2 meter i sin lägenhet kl 3 på natten som man inte känner. Jag menar...Ted Bundy har väl också varit 20 år :P men det är redan för sent..jag kan ju inte erbjuda lift och vända i hissen och sen kasta ut honom :P (nej inte jag)

Så han vill så klart tömma ut lite öl och gå på toa innan vi går ner till garaget.
Efter toalettbesöket vinglar han runt i strumplästen och jag börjar ångra totalt att jag har erbjudit mina dumma tjänster :P han vill kolla runt innan vi sticker och blir sådär 20-åring impad av min lägenhet. -woooow...bor du själv HÄR?? Mitt i stan? Baaaallt!! Jag förklarar att det är mindre ballt när folk går förbi hela sommaren varje natt och brölar White Stripes "7 Nation Army" :p han tittar frågande på mig och jag inser att jag är gammal :P

När han kollar in i sovrummet fattar jag vad som kommer hända. Han slänger sig på sängen och säger "kan vi inte soooofta lite måååste vi ååååka?? Jag vill myyyyysa här hos dig" *puppyeyes* (efter 16 månader i celibat ;) så kunde det tekniskt sett hettat till om jag inte hade en moralisk spärr..ikväll och framförallt imorgon är jag nog ganska tacksam för den hehe ;))

Jag garvar och säger att det är barnarov och han är lammkött (jag HAR redan ett lammkött ju ;) om vi nu skall snacka lammkött). han blir miffad över att bli stämplad som "för ung" men jag lyckas locka honom ur sovrummet och övertala honom att hänga med ner till bilen :P där jag inser att jag glömde nyckeln (BRAAA!) så vi åker upp igen. Som tur är försöker han inte stanna den här gången :P

Inget fel på "gossen" :P han kommer bli skitsnygg...om 15 år ;) lång och snygg men babyfaaaace *gulle*

Så jag pular in honom och hunden i bilen och mumlar någon lögn om att Harry är tränad av polisen som vakthund (ut i fall att liksom :P)...han är så full att han bara nickar hahaha :P

MOT FLOGSTA med en skvimpande öl i lillgrabbens hand ;)han är helt överlycklig att han får skjuts hem men han är fortfarande missnöjd med att jag kallade honom lammkött och vi börjar prata om det och han säger att jag skulle bara veeeta vilka HAN tycker är lammkött och när dom är födda..."du är typ...ahhh.DUBBELT så gammal som dom" (jag älskar fyllelogik :P i hans huvud lät det nog bra och var menat som en komplimang men sen funkade det inte riktigt hahaha). Jag klappar honom på kinden och säger att han kanske skall sluta medan han kan ;) han var rolig faktiskt.

Han tyckte att det var asballt när han fick veta vilken salong jag har och sade att han brukar komma och köpa vax hos oss :p så jag lovade att kunde få fyllerabatt nästa gång :P hehehe

Tillslut kom vi hem till honom vilket visade sig vara hos hans föräldrar (som han tyckte var pinsamt för han hade typ skrutit lite att han hade flyttat hemmifrån och bodde i korridor :P) hehehe. sen fick jag en jättebamse ölmarinerad kram innan jag och Harry styrde kosan hemmåt i vår lilla Bat-cab-mobile.

Juuust ja hahaha lillpysen ville att jag skulle skjutsa hem honom på hojjen :P ehm...NEJ!

Kvällens goda gärning :P

Puss på alla små fulla barn...I wish I could help you all ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

B) lammkött...why not?? nästa gång? Ha haaaa, du är för snäll vännen! Puss Bolel

Barbabitch sa...

Marinerade kramar.....hmmmmm
du e så dutti , tur att det slutade som det gjorde.
Snällt , men akta sig!

 
Web Analytics