torsdag 28 oktober 2010

Days of my life :P

Stefano lever!! Jag har ju sagt det hela tiden. Jag är expert på Days of our lives! Om det nu är något man skall skryta med :P jag är ju halvanonym iof.

Idag är det full rulle i salongen.

Härromdagen ringde en kvinna och ville intervjua mig...jag blev skitglad...kutade runt och åmade mig i salongen och planerade att skaffa en agent och grejjer ;) närå jag bara skojar men jag blev glad.

Så jag DUSCHADE dagen till ära (det är ju inte ens julafton liksom :P) och lade ner iaf 4 minuter på mascaran idag för att det var en sån speciell dag.
Städade mitt kontor...och här vet alla som känner mig att det krävs ganska mycket för att jag skall städa kontoret. Dammtorkade och sånt..jajjumen. Slängde en påse med skit jag samlat på mig.

Åt en liten nervös lunch, piffade till håret och sen kom "jounalisten".

Hon såg ut som en gammal svensklärare..ni vet med lite udda silversmycken och lite lager på lager kläder och såntdär fårat trött ansikte som var lite förtroende ingivande.

Intervjun flöt på bra men jag tyckte hon var lite konstig ibland men både hon och jag mjuknade efter ett tag och tillslut kändes det riktigt lyckat...förutom bildhelvetet hon tog på mig men det var nog inte kamerans fel eller hennes :(

Efter "intervjun" började hon prata om priser..visade en liten fisruta i sin förövrigt stora och fina företagstidning och menade att 7900kr inkl moms var ett supererbjudande som jag var galen att inte haffa tag i.

Jag hatar att säga nej och jag hatar försäljare som inte inte bryr sig när dom ser att man inte är såld på deras pitch. Hennes jävla intervju skulle publiceras med en fet reklamruta...det var bara ett fejksätt att sälja reklamplats och jag svalde betet helt som vanligt.

Jag mumlade något om att jag ville prata med min pappa innan jag tog sånna beslut men se det tog hon inte som en ursäkt. Hon tajade hål i huvudet på mig och TVINGADE mig att ringa pappas mobil 4 ggr på 2 minuter tills han ringde upp och undrade vaffan jag höll på med.

Hon trodde på fullt allvar att hon skulle vinna över pappa. Hahahaha...han är mitt hemliga vapen med försäljare ju :D han kommer in och pratar HÅL I DERAS HUVUDEN om Baghdad, mattor, affärer, dåliga tider, personalkostnader...vad som helst tills dom nästan gråter och börjar samla ihop sina saker och röra sig med ryggen mot dörren och ett osäkert påklistrat leende.

Jag ställde mig bakom tanten och visade med ett vaggande pekfinger att han INTE skulle ta dealen (för vi hann inte diskutera sinsemellan vad det handlade om innan han kom till kontoret..dvs jag hann inte förvarna honom). Han var iskall och visade inte en min att han sett att jag stog och gestikulerade och gjorde bockhorn bakom hennes huvud utan fortsatte att babbla arbetsgivaravgifter för heltidsanställda :P

Kärringen idag var seg...men tillslut så knäckte vi henne med och jag slapp hennes och hennes dåliga deal och låtsasintervju. TACK pappa!!! Du är cool och jag älskar dig!!

När hon slutligen lite halvsurt men ändå artigt samlade ihop sina saker så blinkade jag och pappa åt varandra snabbt och när hon gick ut blev det en fet high five och så bumpade vi magar som pappan i Jalla Jallafilmen hahaha.

Note to BitterTwitter...grow some balls of your own!! :) fast till mitt försvar så försökte jag faktiskt skaka av mig henne själv och sade att jag tyckte det var alldelles för dyrt etc men hon höll kvar mig i ett dödsgrepp som inte släppte förrän pappa kom. Jag sprang undan som en fjantig liten hundvalp och lät pappa björn sköta snacket. Då och då kom jag in och stog bakom honom där jag kände mig stor och tuff :P haha. Man är bra fjantig fast man är 31.

Jaha nähe...annars då? Jag har hämtat ut min HD-box och nästa vecka får jag min råspeedade fetplatt TV för 10 lax. Nu måste jag ha ett ljudsystem och ett playstation :) sen är jag komplett :D jag skall bli soffpotatis :D

Jag sov skitdåligt i natt igen :( jag vaknar varannan timme eller oftare och vänder mig och ligger obekvämt. Jag tror jag är spänd..för på dagarna så kommer jag på mig själv med att jag biter ihop käkarna jävligt hårt...jag får nästan svimmningskänslor för det är så hårt ibland. Vet inte varför. Då blir jag trött i hela nyllet, käkarna och får ont i huvudet.

Kroppen hittar nya sätt att ta hand om känslor, ångest etc. Jag känner mig inte medvetet ångestfylld...men något lär det ju vara eftersom jag är som är :P

Aja...nu måste jag bokföra.

Kram och puss och sånt

1 kommentar:

Prillan sa...

De kan verkligen vara envisa säljare.....jobbigt det måste vara att vara sån....eller är det bara vissa som larar av det?!

 
Web Analytics