måndag 11 oktober 2010

Men helvete...

Är det bara min hund som käkar träflisor i skogen?

VET NI hur det låter när hunden sen skall bajsa ut dom? Jag ville dö...jag ville dö mer än Harry som hade flisor i analen.

Han vrålade så det ekade mellan alla hus på hela gågatan. Medan han hade sin lilla hundkropp krökt i skitposition och tittade bedjande på mig. Jag kunde inte hjälpa honom för inget kom ut :( sen kom det ut, fast det lossnade inte, då skrek han ännu mer...så jag fick dra ut en gren av skogsmaterial ur röven på honom.
Sen satt han där och såg totalt våldtagen ut och vägrade titta på mig med öronen slokandes och blicken i marken ett tag innan han på skakiga ben orkade fortsätta.

Folk gick förbi stirrandes som om dom bevittande ett hedersmord :O det LÄT som ett hedersmord :O fyyyyy det är sista gången han får hänga med och plocka svamp i skogen. Jag märkte inte ens att han inmundigat 2 träd, 4 buskar och 32 löv.

Trodde alla tampongincidenter hade lärt honom 45 läxor men tydligen inte :P what goes in, must come out my child!

Nu är jag trött...för träden har legat på tvären i lilla tarmen hela natten och det har bökats, jag är hungrig för jag har inte ätit frulle och jag ser ut som ett totalt vrak. Alltså: sova, duscha, äta...jobb. I den ordningen. Man måste prioritera. Sen när jag är opererad får jag väl ta en proteinshake lite här och där för att fylla ut...då blir det äta, sova duscha äta :P

Det känns så konstigt att jag skall bli smal...på det sättet. Tränar man så HOPPAS man ju att man blir smalare...nu BLIR jag smalare och på en ganska snabb tidsplan om allt går som det skall. Konstig känsla. Går och tittar i skyltfönster på saker jag aldrig skulle drömma om att ens försöka prova och tänker..."TÄNK om jag kan ha en sånDÄR sen :O". Tänk om man koolar på operationsbordet :S

Man kanske skall gömma pinsamma leksaker och sånt i sophinken tills operationen är över :P vore ju jobbigt om morsan skall röjja ur dödsboet och hittar något som hon inte vill hitta :P hehe...gulp!

Jag vill ha operationen NU. Vill att det skall vara överstökat nu så jag får veta om det går bra eller om jag blir ett failure :P jag vill så att det skall gå bra. Det vore störigt att behöva ångra ett sånt ingrepp.

Folk berättar skräckhistorier om hud och sånt och att landstinget inte kommer betala. Men jag vill nog inte att landstinget SKALL betala. Jag vill hitta någon som KNÄCKER på att göra tummy tucks och då betalar jag vad som helst. Har jag gått igenom allt det jag skall gå igenom om 5 veckor så känns det som en självklarhet att man väljer den BÄSTA kirurgen för plastik ist för den osm är gratis. Det är min kropp värd!

Om vi nu kommer så långt! Jag skall börja med LPG för att strama åt huden och träna mycket styrka.

Nu sover Harry...att få flisad stock innifrån var tydligen ingen höjdare. Stackarn!

Puss på flisringen

Inga kommentarer:

 
Web Analytics