tisdag 12 oktober 2010

Hm...

Jag börjar känna en såndär jävla rastlöshet i kroppen. Det kryper.
Jag vill inte bli höstdeprimerad men jag hatar verkligen att det är mörkt ute på kvällarna och att jag jobbar till 19.

Folk vill ses och äta middag och ditten o datten och jag får fan svårt att andas av att hinna stänga salongen, hem o ut med hunden, tvätta, diska, dammsuga och allt man skall hinna i sitt liv OCH komma i säng i tid.

Min hund är understimulerad, jag borde träna honom lite mentalt, jag borde träna själv...borde, måste, skall....vem fan hinner??

I natt hade jag knäppaste mardrömmarna. Jag minns inte nu vad dom handlade om men jag vaknade hyperventilerandes. Mycket obehagligt. Kanske jag drömde om ett gäng kirurger som ville ha min magsäck :P

Jag såg ett program på TV3 igår om kvinnor som hade gått ner massor i vikt och deras liv nu. Jag är inte ens rädd för operationen...inte brydd det minsta (dör man så dör man liksom) MEN....snälla någon vad jag är rädd för överskottshuden.

En av kvinnorna såg ut som en övervintrad Whitney Houston EFTER drogerna...och hennes överskottshud :( ....jag vet inte vad jag skall säga...det var vidrigt och även efter en tummy tuck såg hon ut som en gammal tjack****

Överskottshud skrämmer mig mycket!!

Nu har jag kund. Måste avsluta detta muntra inlägg :/

länge leve collagen!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Babe, du är ung.. ge din hud lite tid, men den kommer att "dra ihop sig" mkt bra... trallallalaaaa Bolel

 
Web Analytics