söndag 3 oktober 2010

Bra dag...

...sen körde jag hem o lyssnade på fel musik och nu vill jag bara gråta.

Äh.

Jag vaknade på tok för tidigt med tanke på när jag gick o la mig men sen kunde jag inte somna om.
Hoppade ur sängen och for iväg och gjorde lite saker som behövde göras. Hundmat, människomat och annan skit. Kändes bra.
Duschade och åkte för att hämta Ägge i Stockholm så vi kunde åka på Bellas fest.

Sagt och gjort med lite felåkningar. Jag tycker inte om platser jag inte hittar till :P bo inte på sånna tack.

Trevlig fest med många bekanta och nya bekanta :P
Men när the partypeople skulle vidare till Berns så tog jag mitt frikort (höggravida Äggy) och skjutsade hem henne ist. Nån måtta får det va på min utveckling :P I'm too fugly for innercity krogar i Sthlm.

Körde hem..kände mig ganska okej...älskar att köra i mörker..det är frihet.
Lyssnade på skivan som satt i spelaren vilket var Bryan Adams...fan vad han är jobbig. Han är som George Michael...dom sätter ord på mina innersta smärtor. Jag hann inte längre än till Solna innan jag började böla :(

Varför började jag böla? För jag...vill vara kär och vara älskad..på sättet som dom sjunger om, på sättet jag har kännt för andra. Enkelt! Men jag har aldrig det. Inte en gång. Jag har varit kär...men inte fått det tillbaka.
Åååh det är bara på natten man kan bli såhär patetisk. Nu sprutar tårarna igen. Jag skall hålla mig till hjärndöd hårdrock...knullrock. Kiss, AC/DC etc. Då blir det aldrig såhär.

Men jag fattar inte vad det är som gör att jag inte kan älskas. Att jag inte är värd mödan. Inte bara för en person..men för flera. Om det var en person kunde man ju hoppas på slumpen. Men 3?

Äh jag kanske skall sova och inte glömma min jävla antidepp tablett imorgon som jag gjorde idag...droger är bra. Det håller skiten maskerad...om man kommer ihåg att ta dom.

Undrar om en Ipren hjälper nu...det gör ont ont ont.

Inga kommentarer:

 
Web Analytics