onsdag 20 oktober 2010

Mormor 85 år

och det firades med mongosammanträde hemma hos mormor.

Mamma jag och fuckface utan mat i våra magar och skumpa på det. Jag kan säga att ingen av oss är särskilt charmerande med lågt blodsocker :P men det gjorde inget dels för att mormor sken som en sol över den massiva (?) uppvaktningen och dels för att jag dagen innan hade handlat massor och åter massor av sockerhaltiga saker att fira med :D (man är väl inte dum :P)

Vi satte oss och inmundigade blåbärsprincess och mackor som sköljdes ner av rosa äkta Champagne (som var mitt bidrag). Vi kollade på katten som vi tvingar på henne i födelsedagspresent :P den var söt.

Vi skulle försöka komma på namn tillsammans men det ballade ur när jag föreslog att den skulle döpas efter en gammal gaggig pojkvän...eller "vän" som mormor hade en gång i tiden :P sen gick det utför efter det och jag tröttnade på lillebrors basunröst som trumpetar högre än allt och alla. Mamma försvarar såklart lillebror så jag gick och lade mig på soffan o kollade efterlyst. Men deras basunröster hade ju kunnat väcka döda TROTS att jag vrålade att dom skulle dämpa sig (men då var det jag som var konstig som SKREEEEK..."du har ju ADHD!!"...jo visst...JAG har adhd. mmm.

Hursom helst så var det inga slag eller könsord involverade vilket får klassas som en lyckad afton och mormor svävade på små moln (antagligen lyckan över att vi äntligen åkte hem och lämnade henne i fred :P).

Hon var den första som fick en tårtbit eftersom hon är födelsedagsbarnet och efter mycket petande på tårtan av mig (fast jag hade ätit 2 bitar) så erbjöd jag mig att ta bort den från bordet varpå mormor utbrister besviket: MEN JAG DÅ!? Skall inte jag få nån födelsedagstårta på min egen födelsedag??!

Ehm...men du har ju redan...äääääh här *klafs* ta en bit till :D så var alla nöjda och glada...speciellt mamma som sörplade i sig hela chapagneflaskan själv då jag och mormor och fuckface är ganska blygsamma alkoholister. Hon blir sjukt rolig med för högt promille...så som hon borde vara jämt ;) fnittrig medgörlig. Jag har upptäckt att vägen till mina föräldrars kärlek och avslappning går genom levern :P..tyvärr dricker dom väldigt sällan :P

Något skönare än pappa på 2 Mariestad på personalmötet har jag sällan skådat. Det gick helt smärtfritt (alla var totalfövånade). Morsan fick mina hakor att dänga i golvet när hon rockade loss med en överförfriskad turk på dansgolvet i Alanya och sedan matade honom med färsk ananas (ungefär då bestämde jag att det var dags att gå på en promenad kl 2 på morgonen och titta på arkitektur...själv) men det var sinnesjuk roligt att mobba henne för sugmärket senare :P mohahaha man kan vara 14ois när man är 60 också tydligen :P

Hur kom jag in på detta??

Skitsamma :P

Det blev en lyckad kväll iaf. Nu sitter jag och tittar ut över mitt nystädade vardagsrum och ser....Harry pippa skiten ur sin labrador från IKEA. Det är skönt att någon i familjen får till det tycker jag :P

Idag inträffade en helt sinnesjukt cool sak. En investor som även är kung inom mitt arbetsområde (båda mina kompetenser faktiskt) vill samarbeta med mig :D mer kan jag inte säga men det här kommer att bli stort. Han gav mig sitt nummer och sade att jag kan ringa närsomhelst om jag har frågor inom mitt område eller är osäker samt att jag får komma till hans kliniker utomlands och lära upp mig.

Jag är helt chockad :D det är som att Vidal Sassoon skulle komam in till en av mina frisörer och säga: ey you!! Ja du! kom jag vill att du skall bli min nya investering..jag skall lära dig allt jag kan, här är mitt mobilnummer..ring när du vill och fråga om hår, vad du vill...inga problem!


Jag tror det när det händer men tills dess är det en fet egoboost och lite av en dagdröm!! :D

Nu har Harrys maratonjuck avtrappat...så vi skall väl gå o lägga oss...kanske skall ge honom en cigg :P han ser ut att behöva det nu :P

Godnatt och puss på myggbetten

2 kommentarer:

Barbabitch sa...

Guuu så kul för dig!!

Anonym sa...

KUL! GRATTIS!! Kram B

 
Web Analytics