lördag 9 oktober 2010

Okejrå :)

Det var inte så farligt...kunden kom och det gick bra och jag tycker faktiskt så mycket om henne att det knappt känns som man jobbar alls. Jag var bara grinig för jag var trött! En kopp java så blev det bättre :D Nu har jag just fixat världens coolaste rockfrippa på min lillkuz somskall till Stockholm på Queen-tribute konsert. Hon blev assnygg. Hårdrockslockar som jag tupperade upp till volymgrandioso, rockabilly lugg och en inbakad tunn tunn fläta på sidan. ASFIN!!!!!!

Jag kliade lillkuz på ryggen igen igårkväll innan hon somnade och insåg att det rockar stenhårt att göra det. Jag insåg också att hon gjorde precis samma små läten som mitt X gjorde då jag kliade honom på ryggen...som små suckande gnyenden...sådär som man gör när man är ultraingosad och bara är i harmoni och man svävar mellan sömn och vakenhet.

Då saknade jag honom igen...:P för fyrtionmiljonte gången den dagen:P det försvinner inte. Can't help it.

Han brukade storkna när jag tog naglarna och sakta snirklade mig uppför ryggen och upp i håret..långsamt! Om han trodde att det var skönt skulle han veta hur skönt det var att GÖRA så! VARFÖR jag pratar om detta är bortom mitt förstånd (och jag vet att det är bortom ert också :P)

Som Ella Fitzgerald sjunger i världens vackraste låt: "These foolish things remind me of you"...MEN gör inte misstaget att lyssna på Rod Stewarts gamla polypiga stämbandsversion....det är som att han tog låten och ollade den totalt. BAH!!

På tal om ollning hah ahaa a. Satt och pratade med lillkuz och hon berättade om en studentfest dom hade haft och motsvarigheten till ollning för tjejer och hämnd...näe jag kan inte ens skriva om det det är för vidrigt. Lets just say...someone ate shit that night :P
Heheh...jag tar med mig egna bestick om jag skall umgås med dom hahaha :P

Okeeej...nu skall jag hem till Barbabiatch aka Ullan och fira sonen hennes som fyller tonåring. SEBBE!! Lilla hjärtat...är nu stora hjärtat :D

Jahapp...vad mer då?

Näe inte mycket. Jag har äntligen slutat köpa kläder...för jag skall inte vara den här storleken längre. Helt sjuk känsla. Jag kommer att få använda allt det där jag har i stoora lådor i källaren. Det kommer kanske vara för stort :O

Mycket konstig känsla.

Nu sitter jag och letar efter en version av en låt som heter "the first time ever I saw your face"...som är en sån vacker låt. Men jag hittar inte den...det skall vara en kvinnoröst och nästan vara acapella. Rösten är lika vacker som Sinead OConnors röst i nothing compares. Sådär kristallklar!

Aja...vad är en bal på slottet :P

Nu skall jag tjacka present till lillponken :P

Puss på trummhinnorna

2 kommentarer:

Barbabitch sa...

Lillponken????????
Hahahahaha....
Tack för en trevlig kväll! Puss

BitterTwitter sa...

Sebbe :D

 
Web Analytics