fredag 15 oktober 2010

Idag...

...blev jag nervös för operationen.

Vet inte varför men nu börjar det bli verkligt. Snart måste jag börja med min VLCD (Very Low Calorie Diet) och bara köra det sista två veckorna innan.

Jag tycker nästan synd om min lilla magsäck...den har gjort så gott den bara kunnat med all skit jag utsatt den för...och nu skall jag bara dumpa den som ett gammalt dragspel. Känns lite sorgligt på något vis. Hoppas den inte tar illa upp :) :P

Nu har jag hängt upp och ner o hjälpt tjejerna att fixa tillbaka vattenlåset...dom gjorde grovjobbet mina älsklingar (för deras fesmagade chef pallar inte avlopp...det är som med kräkningar). Vi hade en icke nämnd anställd som brukade spola ner matrester i avloppet hejvilt och nu näsan 2 år senare så hade det bildats ca 2 kg bajs i vattenlåset som luktade putrifierad apa.

Vi har ju då inte en normal diskbänk..nej, nej...för pappa ville ju köpa den mest komplicerade och dyra på marknaden,så han införskaffade ett "pentry" för ca 32 000. Det underbara med det här pentryt (förutom att diskbänken suger, mikron suger och det är otympligt) är att vattenlåset sitter bakom in mot väggen och att jag ställt ett massivt kassaskåp bredvid (som sugit fast i plastmattan på köksgolvet). På andra sidan har vi kilat in kylskåpet som gör att man kan inte svänga ut pentryt mer än kanske 20cm.

Jag fick ligga som en strandad val som väntade på slakt (tro mig...bilder togs!! så jag VET vad jag pratar om :P) PÅ diskbänken för att komma åt vattenlåset. Rören från väggen var så korta att man inte kunde dra fram det längre. Pust!! Så nu har vi ett fräsch avlopp och Dalle har utpressningsbilder på min tros/svarta tunnstrumpebeklädda röv i doggystyle på diskbänken att lägga på fejjan :P jag trodde hon tog bilder på långt håll men nej nej...livmodertappen syns nästan fan :P

I helgen skall jag stäääda. Det skall bli så skönt. Min lägenhet har blivit en rövarkula. Alla fönster skall stå på viiiid gavel och det skall dammas och fejjas och sen skall jag hålla det så också. Jag skall slänga MASSOOORRRRR av skit. Jag älskar att slänga saker :O jag är störd!

Jag har slängt typ allt i kylen...:P det är skitskönt...förutom när man vill ha middag och inte har ngt hemma att mecka mat med. Men tillochmed då njuter jag fan lite av det är tomt.

Har man bara lättöl så klarar man sig :)

Puss på rumpan stumpan

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha haa, då är vi två! Jag ÄLSKAR att åka till återvinningen och kasta prylar, känner mig helt upprymd efter åt. Pussis B

 
Web Analytics