lördag 30 juli 2011

Fortsättningen

Mmm pappa är mongoLOID!!

Han kom till salongen och var arg som ett bi för att jag hade frågat honom om han var i spelbutiken.

Han började brösta upp sig och höja tonen medan vi stog utanför salongen. Han krävde att jag skall skita i hans spelande och inte nämna det igen...nånsin.

Jag är så jävla trött på hans spel att jag vill kräkas och eftersom det påverkar oss alla i familjen så tänker jag inte tolerera det längre...eller iaf inte hålla käften.
Så jag tittade honom rakt i ögonen och sade klart och tydligt att jag inte tänker sluta och att det är jävligt irriterande för oss andra runt omkring.

Jobbade jag inte med honom/för honom skulle han få blåsa sina jävla pengar på vad faan han ville. Men jag drar in dom pengarna, jag får sitta och lyssna på honom när han har ångest för att vi inte har pengar på kontot när skatten skall in, eller sitta som ett jävla retard och kolla kontot för vi är på hundralappen att betala saker.

NO WAY!

Han såg ut som om han skulle nita mig i nyllet när jag pratade tillbaka mot honom. Han blev så jävla arg. Jag sade att jag vägrade stå ute på gatan och diskutera för han höjde rösten som ett mongo ju mer jag sade emot honom (jag höll mig saklig och lugn).

Han kom in och jiddrade ännu mer men jag ger mig inte. Det var obehagligt och jobbigt som fan. Jag blir så arg och ledsen...han är ju dum på riktigt.

Jag har jobbat som ett AS sen salongen öppnade. Han har kanske suttit hemma och slitit sitt hår men det är pga hans dumma beslut...han var verkligen inte smart någonstans i sina val när han inredde, lånade pengar etc.

Jag blev isparkad på det djupaste i poolen med bakbundna händer och JAG och mina tjejer har skapat en salong och jobbat oss upp till något jag är stolt över.
Vi hade det jävligt kämpigt i början...men vi har faan hittat vår egen väg och kunderna är nöjda och kommer tillbaka. Man kan räkna med oss!!

Det är VÅR förtjänst. INTE hans.

Nästa vecka är det jag som kollar vad som kan göras om att ta över lånen. Hoppas det funkar. Det kommer inte att bli lätt...men nog fan måste det vara lättare än att hålla på såhär.

Det är inte värdigt att se på. Folk pratar om honom överallt. Hela stan vet hur illa det är men ingen vågar stå emot honom. Det är bara jag som kan....eller har möjligheten.

Förr spelade han kanske en gång per dag...nu är han där hela dagarna till och från.

Man vill ju kalla honom en massa fula saker och hata honom...men vilken del är beroendet och vilken del är hans personlighet? Var börjar min pappa och vad är demonen som rider honom?

Jag kan faktiskt inte avgöra längre. Är han manipulativ i grunden eller är det hans beroende?

Han fnös mig rakt i ansiktet när jag sade att han var beroende...ändå stog han och formligen studsade av ilska för han var tvungen att stå och diskutera med mig vilket hindrade honom att spendera sista 20 minuterna innan spelhallen stängde framför deras lilla tv-skärm med sina vältummade små kuponger i handen och andan i halsen. Han var som en fiolsträng.

Jag har sagt till honom 3 ggr att en anställd skulle få sin provision idag och tom gett honom siffrorna och allt...han skulle bara komma med pengarna. Idag vägrade han ens erkänna att jag hade berättat för honom att han skulle fixa provisonen innan hon gick på semester. Han ville bara iväg o spela innan det blev försent så att frugan skulle bli misstänksam.

Ääääh....jag skall slåss för detta. Det finns ingen...ingen som står på hans sida i detta. Och om någon gör det så kan dom gärna komma och prata med mig.

Som sagt...ha ett beroende...men ha det själv på en fakking öde ö. Dra inte andra i skiten samtidigt..andra som du bundit vid din sida på andra sätt så dom inte kan överge dig...men ändå skall dom stå o hålla käften och nicka.

I think not daddy....

1 kommentar:

Tove sa...

Jag vet hur det är Shririn, bor i en liten stad där alla känner alla.Alla pratar om pappas beroende, han får så många chanser från alla sina vänner men han sviker dem gång på gång.. helst av allt skulle jag vilja flytta och slippa honom helt. Men jag skulle aldrig ha ett företag med honom så du gör rätt i att försöka ta över själv, innan han kånkar företaget och ni blir utan jobb. Det är det inte värt. och stå på dej mot honom, det är det enda sanna att göra. sedan om han förändras eller ej kan du inte påverka, men att åtminstoden vara sann mot dej själv och inte låtsas och spela med i hans sjuka spel, det är ett måste för överlevnad.. Och livet är ett jävla skit ibland, men det går bara över om man är villig att leta på orsaken till sitt dåliga mående, våga dej iväg på ett möte nu. kramar

 
Web Analytics