måndag 25 juli 2011

Jobbar

Jag har inte ett skit att göra på jobbet.

Så jag sitter här och skriver lite och sopar åt Bina emellanåt.

Vädret är trist och det regnar lite då och då. Man skulle vara ledig en sån här dag.

Jag är iof NÄSTAN ledig iom att jag har så lite tat göra och sen har mamma Harry på landet tills på tisdag kväll. Skiiiitskönt!!

Visst jag älskar honom men det är sjuuukt nice att kunna sova minst 20 minuter längre på morgonen och slippa hundprommisen :P

Jag började morgonen på söndagen med att sitta bredvid mamma i soffan på landet och gråta som en idiot och yra om hur jag inte vill existera.

Mamma pysslade om mig lite och kokade lite kaffe som vi drack i solen på verandan. Sen erbjöd jag mig att få ur mig lite desruktiv energi på att beskära hennes syrénberså som hade blivit 4 meter hög. Den är ganska stor och det var varmt men helt okej. Skönt att ägna sig åt lite hårdare arbete när man har mycket tankar.

Hon har en enorm sekatör...asså bauta...som jag kapade grenarna med. Dom var som unga träd nästan. Det blev 6 st jättehögar som jag bar bort till komposthögen. Vägen dit var helt övervuxen så jag fick lia gräs, tistlar och nässlor först och SEN kånka ut högarna. Det var vingligt som fan att kånka slanor som var ca 3 meter (jag bar dom runt stammen rakt upp i luften liksom) men så skönt när det var klart och jag visste att jag hade hjälpt mamma med något som annars skulle vara ganska jobbigt för henne.

Hon blev jätteglad.

Efter det så åkte jag hem och Harpan stannade. Han blev jätteledsen när jag åkte och ylade ett tag som en ledsen unge. Men han glömmer det snart och har mys med mamma på landet nu. Han är en liten lantråtta. Mindre gulligull med alla fästingar som han kommer ha när han kommer hem :P

Jag åkte till Jeanette och Micke. Jeanette ville muntra up mig med Skogaholm och varm O'Boy <3 men hon var så trött pyret så jag tror hon behövde det lika mycket som jag.
Hon är en otroligt fin vän :)

Nu skall jag sluta skriva och läsa Mötley ist....jag försöker läsa korta stunder så den inte tar slut :( jag vill läsa om dom i all evighet...den är så intressant!

Puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics