måndag 11 juli 2011

Tillbaka på jobbet...

Känns helt okej. Fasade för detta men nu känns det bra.

Pappa kom in och var som en liten blyg skolunge. Han sade att jag inte får vara så hård mot honom.

Ni killar är verkligen ett mysterium. Ni säger att vi är så svåra etc men ni är ju direkt INTRESSANTA.

Det tar i regel 3 dagar till 1 vecka för er att processa information man delger er.
Man kan lägga fram det hur fint som helst, ni skjuter det i från er som om det var pestsmittat.
Sen börjar processen. Ni drar er tillbaka lite....grubblar, tänker...kommer på att det kanske inte är så dumt och sen kan man prata om det...då är det inte så skräckinjagande längre.

Det finns ju naturligtvis varianter på detta...vissa funkar på ett par timmar...andra behöver månader eller år för att tänka klart :P

Jag sade iaf till pappa idag att jag funderar på att anmäla honom till avgifningsprogrammet för spelare. Han var INTE glad...men han sparkade inte bakut som jag trodde han skulle.

Jag sade att han skall lämna över dagskassan till mig ikväll....han flinade och sade: inshallah och låtsades att det var slutdiskuterat. Jag svarade bara MASHALLAH och om inte du kommer och lämnar den så kommer jag och hämtar den!!! och nöp honom i kinden och skakde om hans ansikte.
Då sade han ingenting!

Nu är det hårt mot hårt!!! Jag betalade salongshyrorna i dag...11 dagar försent...jag vägrar ha det så!! Det går inte dåligt för oss..så varför skall jag behöva sitta med ekonomin som om det gick dåligt?

Mina kusiner på mammas sida är här nu. Det är jättekul. Älskar dom stenhårt. Dom har vuxit upp i Gällivare och är ultranorrlänningar. Hä ä kåta (inte hårny..utan lapptält), kaffe och schnus som gäller fan. Schkotrar och fiske, vindjackor och fjällräven. Schhhupp! *innåt*

Jag är äldst och några veckor senare är Anders, Erik och Jacob är lika gamla och Anna är minstingen :P Erik har sin tjej Katrin med sig som är underbar och Anders och hans tjej Stina har just fått barn. Oscar är 3½ veckor gammal. Dom bor hos mormor med unge och hund. Dom andra bor hos mig utan ungar men med hund ;)

Deras hund är kastrerad så Harry tror att det är en tjej och vill sätta på honom. Stackars Moski, han ser bara lidande på sin matte och husse medan vi ideligen lyfter bort Harry från huvudet, rumpan, benen etc på Moski.

Funderar allvarligt på att kastrera Harry nu. Han bara ligger och gnyr och skakar av upphetsning (inte sexuell utan som överslag/stress). Det är inte kul för varken honom eller andra hundar...eller människor att lyssna på *stön*

Moski var tydligen likadan förr...sen kastrerade dom honom och det tog udden av hans överskottsenergi och fullständiga "slå knut på sig själv" stil om han träffade andra hundar.

Det jävliga är att det kostar över 5000 spänn...pengar jag inte har :/ vi får se. Snart hänger jag ut honom i kulorna på balkongen i vilket fall :P han är lugn och mysig när vi är ensamma ju. Det är just när det är andra hundar som han inte kan tagga ner. Han vill vara på dom..i dom...under, över...jag tror inte han vet själv vad han vill. Lilla dumsnut :P

Jag fick min jäkla mens tillslut iaf. "Bara" 12 dagar sent. Idag känns det som det är vägarbete med bergssprängning i buken :P skall at nån liten Ipren eller nåt.

Ikväll skall vi ut o äta med familjen..kusinerna, mamma, bror och mormor. Mysigt! Krekrestaurangen nere vid ån...nere vid vattnet. Alla mina gäster som kommer till muppsala vill äta där :P det är väl exotiskt att äta nära sjögräs antar jag ;P

Nä nu har jag ont :/ urk!

Puss på äggstockarna

Inga kommentarer:

 
Web Analytics