fredag 22 juli 2011

Inlägg nummer typ 3 idag?

Jävla duttande. Jag orkar inte ens diskutera Norgeincidenterna för det är så sjukt och jag hatar fundametalister och terrorister så hårt att jag blir sjuk. Jag tänker bara säga att jag är så ledsen för Norges befolkning och vad dom genomgår just nu :( det är vidrigt och jag tycker vi måste enas MOT detta...HÅRT!! Det finns inga jävla trädkramar-lösningar för detta. HÅRT HÅRT HÅRT NU NU NU!!!

Jag skulle ju sova inatt tänkte jag. Näää...

Jag bakade åt mammas jobb för jag hade lovat det. Blev klart typ kvart i ett...somnade vid ett med öronpropparna på plats och sov som ett as när jag klockan 2 vaknar av ett jävla ljud som verkligen STÖR mig...jag sätter mig upp och inser att det är i köket...frysen står öppen :( allt var mjukt och blött men jag orkade inte ta tag i det utan smällde igen dörren efter att jag karvat loss is som blockerade dörren :P och gick och lade mig. Nån fågel började kvittra, taxichaufförerna sitter med bilarna på tomgång och skriker över dieselmotorerna på persiska och kurdiska (inte dom TYSTASTE språken under himlen)...sen kom nåt jävla stolpskott i hi-vis kläder med en lövblås och gick och runkade på knappen så det lät som en jävla gräsklippare som drog igång och dog, drog igång och dog, drog igång och dog.

Han som brukar sköta om trottoaren utanför oss brukar sopa...men latjöns imorse var tvungen att gå runt och blåsa fimpar med en jävla lövblås och han hade HÖRSELSKYDD...bless his little cottonsocks.
Jag var så trött då att jag inte orkade kasta ut min avokadoplanta i huvudet på honom som jag VILLE göra. Då var det dags att gå upp för mamma skulle åka kl 7.30 och jag hade fått order att vara "fin" för nu tycker hon att jag blivit smal nog att presenteras på hennes arbetsplats.

Jag behövde ta blodprover så det var därför jag åkte med. Det var jättefint där och mamma verkar stormtrivas.

Jag är så jävla trött att det känns som jag har gråtit ögonen ur mig. Allt har hänt i 180...på jobbet idag har det varit dels mycket och dels samma jävla psykiska stress som alltid fast gånger 45.

Jag tänker dra hem nu..fast det blir inte hem heller eftersom min moster och hennes man är i stan och jag vill hälsa på honom....han har cancer och man vet inte vad som händer i livet fan :( vi ses inte ofta.

Mormors syster ligger på sin dödsbädd och mormor är såklart skärrad...det är ju hennes sista syskon i livet.

Orka...

Något kul kanske kunde hända nu? Jag vill ha något annat att göra än famlij och jobb. Jag vill ha kärlek.

Hejdå

Inga kommentarer:

 
Web Analytics