torsdag 7 juli 2011

Godmorgon...

Fast jag har varit vaken ett tag och varit ute med hunden och allt sånt.

Jag bäddade om sängen igår kväll och GUD så skönt. Älskar nybäddad säng!

Känner mig fortfarande lite melankolisk...men jag tror jag kommer må så tills jag börjar blöda och det verkar inte hända nångång snart.
Detta var anledningen till att jag åt ppiller i så många år...för att slippa det här. PCO är skitjobbigt.

Att vara PCO-premenstruell i 3 veckor kan bara jämföras med att ha en baksmälla med dunderångest. Man vill inte finnas.

Skitsamma.

Var hos J och M igår och såg film. I am Number 4...inte min typ av film :P men snygg huvudrollsinnehavare.

Nu skall jag till jobbet en sväng och lasra en snubbe i ansiktet lite och sen ut o sola och bada hos Jeanette.

Harpan älskar sol och värme och blir helt utslagen och ligger o myser. Matte gillart!

Jag börjar önska mer och mer att jag hade en stuga och en båt. Eller iaf ett hus vid en sjö...och en båt. Jag vill ha en brygga och sol. Jag tycker om min lägenhet...men en strandtomt och en glittrande sjö...det finns inte mycket som slår det.

Satt och tittade på ett program om Finland med mamma på kunskapskanalen. Finland är ett jävligt vackert land. Vi bilade runt där en gång med mamma och det var så vackert. Så frodigt. Sjöarna var magiskt vackra. Inte igenvuxna och äckliga som så många sjöar här. Det kallas väl inte de 1000 sjöarnas land utan anledning gissar jag :P

Jag funderar på att hitta nån liten ö i skärgården med ett vindpinat litet ruckel...dom visade massa sånna. I finska skärgården alltså...iof så funkar ju svenska också...men det såg underbart ut. En liiiten ö och ett liiitet hus.

Iaf så bestämde jag att jag vill ta bilen...eller helst hojen..men bilen är skönt för man kan handla lite då, och åka runt i Finland nästa sommar. Ensam eller med någon...men det blir väl ensam :P

Jag ljög ju för Jonas och sade att jag hade träffat någon..för han inte skulle känna sig...obekväm...men tydligen lyckades jag göra det ändå....obekväm alltså.

Äh...

Nu skall jag dra...solen väntar inte på någon

1 kommentar:

Sabina sa...

Jag ÄLSKAR att bila. Jag är som en hund i det avseendet, och jag har aldrig varit i Finland så om det finns plats för en Bina så kör jag gärna en Finlands resa nästa sommar :)
Puss!

 
Web Analytics