måndag 18 juli 2011

Mina bröst :O

har kjympit!!!!

Jag har en BH jag hade när jag var smal 2002 typ...

Min första reaktion är att jubla för stora pattar är inte enbart kul...speciellt inte om dom inte används till något roligt ;) och stora pattar kommer sällan utan stora andra former :P...iaf inte på mig.

Men det är en ny upplevelse att behöva LYFTA upp dom för att dom skall synas :O det behövs ju en lyftkran nästan :P

Jag har äntligen börjat gå ner igen. Asså jag har väl minskat i volym hela tiden men det slutade märkas på vågen ett tag och då blir man ganska less. Men nu har det rört sig neråt iaf...det är mensen som strular till allt. Jag kan öka 2 kg under tiden jag har det och det gör inga mirakel för självkänslan :P

Men det är ju vätska bara eftersom jag inte går upp nu..jag går bara NER långsammare när det händer! Det är så KUL att vara fruntimmer...inte!

Börjar tycka det är knepigt att klä mig nu igen...
Mycket av det jag har är för stort nu.
Jag har massor av vinterkläder, typ stickade tröjor, långärmade saker och jeans som jag kan ha nu (storleksmässigt) men sommarkläderna börjar se påsiga ut. Det är för varmt att ha jeans och sånt nu.

Jag kan inte beskriva NOG hur stört det är att kunna ha jeans man bara tittat på förr och tänkt...dom där borde jag bara SLÄNGA! Saker man hade när man inte ens var 20 liksom. Tjat! Sorry!

Det är en riktig måndag idag...jag VILL INTE VARA MED...tvättmaskinen är kaputt och jag har två dyblöta trasmattor som ligger i badkaret och undrar vad fan som hände :P hoppas jag kan få tvättstugan en stund ikväll :S

Jag och Sabina skall ut och springa ikväll. Hoppas det går bra...som det känns nu kommer jag börja gråta om jag märker att det inte går bra att springa :P

Ens ak är säker..hunden skall ut varesig jag bölar eller ej. Han är så understimulerad just nu att jag blir galen. Rastlös är bara mellannamnet! Han åt upp en påse med kakor jag hade specialimporterat SJÄLV från Mallis.
Den låg så han inte kunde komma åt den (trodde jag)...ändå låg den i en smulig söndertasad ingeggad hög på mitt nysvabbade och dammsugna vardagsrumsgolv igår eftermiddag när jag kom hem från ICA! TOMMARE ÄN TOMMAST!

Han är uppfinningsrik det lilla aset...men det är jag med...jag skall uppfinna agilityövningar som ingen har tänkt på ens...och han skall få lära sig längdhopp, höjdhopp och kast med liten hund. Ojojoj vad vältränad och utpumpad han kommer bli. Vänta bara!!!

Nu skall jag göra ett försök till med min lunch..det gick sådär när jag försökte äta korvstroganoff förut och jag orkade bara ca 1dl innan det verkligen inte gick att få ner ett riskorn till.

Puss på magsäcken

Inga kommentarer:

 
Web Analytics