fredag 1 juli 2011

Mikaela *hjärta*

Du underbara människa.

Hon är som ett litet väsen. Alla ni som haft turen att träffa henne vet att hon är späd som en liten älva men viljestark som en spansk tjur.

Nu idag kom hon intrippande på jobbet med sin stora barnvagn (jag svär det ser ut som hon stulit ungen och barnvagnen av någon som är gammal nog att ha den ...för hon ser fortfarande så ung och omammig ut) och satte sig och pratade lite om livet med sin gamla bittra chef.

Sen när hon skall gå så räcker hon över ett stort kuvert med mitt namn på och jag fick genast en skiiitstor klump i halsen för jag tänkte avskedsansökan. Jag kunde inte agera professionellt utan frågade DIREKT: är det sorgligt??????

Hon sade lite undvikande att det var det inte och sen fick jag en kund så jag kunde inte riva upp det och läsa som jag ville.

Nu har jag läst alla 2½ tätskrivna sidor av mitt andra kärleksbrev jag någonsin fått :D och tårarna sitter fan inte långt bort alltså. Glädjetårarna!!

Jag vet inte om jag får skriva brevet här...det får du avgöra Mickis men det var så fint! Tack för att jag får vara en del av ert liv och jag är så hedrad att jag fått dela era livs största stunder med er! Dom har även varit några av mitt livs största stunder skall ni veta (och anledningen att jag skriver "några" är för att jag är lastgammal och hunnit uppleva fler än ni har ;) :P )

Jag har ingen inspiration att blogga just nu så det är lite dött och jag ber om ursäkt för det.
Har varit lite nere sista tiden. Ingen särskild anledning, bara kännt en hopplöshet..brist på intresse. Inget allvarligt heller så ingen behöver vara orolig.

Idag åker Harpans hundtant på semster i en vecka så jag måste ha honom på jobbet. Mindre roligt tycker jag.

Pis out

Inga kommentarer:

 
Web Analytics