lördag 10 september 2011

Fredag...

Den här dagen har varit så extremt lång att jag kan inte fatta att det bara varit en dag.

Men nu är den fan snart slut...skönt! Det har inte varit en dålig dag på nåt vis...bara seg.

Jag stack iväg för att köpa en ny fax till jobbet och plockade med lillebror så vi kunde shoppa och hänga lite.

Vi åt lunch på Panini först vilket var kalastrevligt och gott i vanlig ordning. Det är kul att få bjuda lillebror på saker. Jag har börjat göra det oftare och det känns så kul...att få vara lite storasyrra på riktigt. ta hand om honom lite!
Sen åkte vi till FelGiganten.

Ingen visste var faxarna var...någon rekommenderade att vi tittade bland telefonerna och nån annan pekade lite löst mot tvättmaskinerna...ehhh?
Så vi tröttnade på att vandra runt och gick för att fråga på kundtjänsten. Där garvade dom oss rakt i nyllet och påpekade att faxar var sååååååååå 90-tal och om vi envisades kunde dom typ ringa 90-talet och fråga om dom kunde skicka en fax åt oss.

Då tappade jag lusten och gick därifrån :P jag får väl hålla på och skicka våra 15 löner i 8 omgångar eftersom faxjäveln jag har nu vägrar skicka mer än 2 dokument åt gången och pappa vägrar digitalisera sig till email.

På vägen ut träffade vi Mickis som var där med lillan. Det var kul. Senare kom hon till jobbet också...ännu mysigare. Jag utövade min bästa sida...att tråka ut folk tills dom somnar..på lillan som slocknade sött på min barm (i salongen senare alltså).

Sen skulle vi till IKEA men jag pallade inte...fyfaan vad trist! Jag vet att jag måste dit SNART för vi behöver handdukar men bara jag såg parkeringen och rulltrapporna framför mig så tryckte jag gasen i botten och körde förbi infarten, vidare till Willys.

Handdukarna var inte livsviktiga, men kaffe behövde båda salongerna och eftersom Willys knäcker alla jävla grossister i pris så åkte vi dit!
Träffade pappas storebror som är mest känd som storfiskaren vid Fyrisån. Han blir alltid så glad att se oss och alltid alltid lite snyftig när vi kramar honom. Lelle gubben! Han har sina barn i Irak och känner sig nog ganska ensam.
Ikväll skulle han ut på krogen dock. Haha gullig, han berättade att han klär upp sig och går ut och dansar nuförtiden :) lilla gubben!!

Han har typ förskjutit hela familjen på pappas sida och kallar dom idioter för dom är religiösa etc. Han har ganska bristfällig svenska och nämner man någon i familjen som han inte gillar så blir ögonen svarta och sen säger han så bittert och argt som bara en irakisk man kan: "hondar...dom hondar!!!" (hundar! :P) och drar ner mungiporna i en ogillande min och hytter med handflatan i luften som typ alla irakier gör när dom vill understryka att något är "JÄTTEMYCKET"!!!. Han är skön haha!
Jag och brorsan är typ dom enda han gillar hehe. Och mamma!!

Så jag köpte kaffe till salongerna och lite grejjer till lillebror. Han har inte mycket pengar över i månadens slut och det är skönt att hjälpa med saker som gör honom glad! He ain't heavy...he's my brother <3

Efter det har jag varit i salongen med Mickis och lillan och min underbara personal. Vilka saker dom gör. jag är så stolt över mina tjejer!!
Assayeeeesh, min favoritiraniiii ;) gjorde en färg/klipp idag som var out of this world snyggt!! GRYM är hon!!!! Tjejen BAD om att få synas på vår (sjukligt ouppdaterade) hemsida :D

En annan kund sade att han älskar att komma till oss för han är så nöjd varje gång. Ung kille liksom. Hur glad blir man inte som chef då? Jag tror han såg på mitt Tjernobyl-leende att han gjorde min dag...men om han missade det så påpekade jag han VERKLIGEN gjorde min dag när han sa så :) GULLIGT!!! Man måste ju inte säga sånt...jag menar...alla är inte lika känslomässigt glappkäftade som jag är...jag älskar att berätta för folk om jag tycker om dom...så mycket att det kanske för andra verkar förlora sitt värde (jag jobbar på det :P)...men jag menar det verkligen lika mycket varje gång jag säger det.

Så när någon ANNAN frivilligt kläcker ur sig sånna saker blir jag extra glad...för jag VET av erfarenhet att det inte är vanligt :P

Ooooj...nu börjar svammelfiltret bli överbelastat märker jag....Im loosing it :P

Nu tänker jag titta på Dexter och låtsas att jag inte känner mig ett dugg deppig innerst inne....för jag vet inte varför...jo det vet jag...men jag tänker inte låtsas om det!

Diamonds and Rust baby!

Åh hum min sång är dum....

Inga kommentarer:

 
Web Analytics