tisdag 6 september 2011

Fucking :P

Jag och Björk försöker sluta säga F-ordet. Jag har påverkat henne så hon säger fuckin om allt och inget och jag får skuldkänslor att jag påverkat någon med mitt fula språk :P (fyfaan vad jag ljuger jag är skitstolt ;))

Men hon vill iaf inte svära så mycket så vi försöker men det slutar varje dag med att något händer i hennes lilla virvelvindsliv och vi beslutar att det är en dispansdag och man får säga F-ordet hämningslöst!

Jag tycker alla borde släppa fram sin inre irländare och använda ordet FUCK i alla färgstarka kombinationer som finns.

Det är ju lite annorlunda att ha en "flatmate" när man är van att råda över kåken själv. Men det är en spark i röven jag behöver antar jag :P typ att röja all skit på köksbordet :P
Hon påpekade lite försiktigt att jag kanske kunde göra det...SNART...NU...hehe...men det är mitt arkiv just nu :P Jag har tömt mina pärmar och skall sortera bort en massa skitpapper från banker etc och allt har legat så i typ 3 veckor för jag hinner aldrig få inspirationen.

Men nu har frugan uttalat sig så jag får väl ta tag i det ikväll :P (jag börjar förstå er killar).

Nu skall jag gå till mormor. Eges pappa fick höra i förbigående för typ 3 år sen att mormor älskar Åkerö-äpplen och nu kommer han varje år med en påse äpplen som han plockat på sina vandringar. Det är så sött att han kommer ihåg henne varje år!!!!!!!! Lilla babaganoush!!
(nej han heter inte så...alla svennar trodde att han hette så nu jag lovar ;) han kallas baba och jag lade till ganoush för jag tycker det är ett skönt ord!) Iiiintresseklubben!

Jag blev presenterad för en snubbe på vägen hem av en annan bekant och han var så jäkla snygg att jag fick tinnitus i ögonen.
Jag vete fan om andra hade tyckt det men det var en riktig BitterTwitterkille....snygg på det där sättet som mitt X är. Krallig, rakad skalle, skäggstubb och skitfina ögon som är lite äldre än kroppen liksom. Oh YUM!

Haha Björk berättade just att hon hade gjort som jag hade berättat för henne härromdagen. Vi börjar med vad jag berättade.

När jag bodde i Dublin så såg jag en subbe med en "jag är hungrig"-skylt. Jag tog min packade lilla lunchmacka och räckte över med en festis. Svordommarna haglade och han blev FÖROLÄMPAD och kastade iväg mackan :P

Så idag när hon passerade dom uppradade romerna på gågatan så delade hon ut små paket med knäckebröd som hon hade fått vid nått reklamstånd längre bort. Hahahaha dom var sådär halvimponerade av gåvan tydligen :P mohahah.
Jag kan se det framför mig när dom samlas bakom Åhlens ikväll för att byta ut "jag är hungrig"-skyltarna mot sina hinkar med sunkiga rosor och svarte petter-ledaren av tiggarbandet skall samla ihop dagens förtjänster och "Beniamin", "Dragos" och "Dumitro" häller ner fyra paket knäckebröd och fyra äpplen och sammanlagt 76.50 i enkronor och femtioöringar :P...för dom vet inte att 50-öringarna är utfasade och att bankanställda springer och dumpar 50-öringarna i tiggarhattarna bara för att bli av med skiten hahaha.

Nä fan nu svävade jag iväg lite här va.

Nu skall jag ut o promenixa med hunden. Jag har börjat gå ner i vikt igen..phu! Inte snabbt men det går åt rätt håll :)

Magen börjar hänga lite väl mycket nu...men det kommer dra ihop sig säger alla som vet. Sjuuuuk skillnad från förr. Jag gömde mig mycket i tunikor etc förr så det kanske inte syntes i sin fulla prakt...men...wow vad det har smält undan!!

Jaja...puss på stigbygeln

Inga kommentarer:

 
Web Analytics