söndag 18 september 2011

Hemma!

Oj...vilket sista dygn.

Vi gick ut ju. Jag fick inte bjuda för Lisa kan inte ta emot. Fint är det ju...men hon hade redan bjuckat på en annan resturang som jag skulle få bjuda på samt köpt en grej som jag skulle köpa...så jag låg på minus. Det är svårt att tävla med henne liksom. Men jag gjorde mitt bästa genom att köpa drinkar ist.

Jag fick för mig att jag skulle dricka puben torr...jag som inte kan dricka mycket alls. Av någon anledning så blev jag aldrig så ASfull som jag borde blivit men jag höll mig till alkoläsk så det kanske var därför.

Dagen efter kändes det dock :P

I år har det kanske blivit 3-4 ggr som jag druckit mig berusad. Det knäppa är att jag skulle kunna låta bli helt och hållet. Men ibland är det skönt att vara "oansvarig" och vad är mer oansvarigt än att dricka sig full :P ?

David och David samt Ronan och Simon kom till puben och vi hade astrevligt! Skippy kom också vilket var kul.
Han är en underlig filur :P han blir helt till sig i trasorna varje gång jag kommer till Irland.
Första gången vi träffades var på min avskedsfest i Dublin. Vi kände varandra via biker.ie där vi var medlemmar men hade aldrig setts irl. Jag hade bjudit in grabbarna i "gänget" därifrån och han och en till snubbe kom.

Efter det så arrangerade grabbarna en "farewell run" åt mig med hojarna. Vi åkte ut på landsbygden och åkte hoj...det var då jag hade nära döden uipplevelsen med stenmuren och skippy var den som åkte bakom mig.

Innan jag åkte så sade han att han hade köpt en liten present till mig för han tyckte jag såg så ledsen ut (jag ville ju flytta hemmen det var jävligt jobbigt att lämna så många fina människor bakom sig).

Karln hade gått och köpt ett VRÅLFINT guldkors med typ baguetteslipade zirkoner (nu vet jag att Dominiq kommer opponera sig...det var säkert nån annan slipning :P) och en fin guldkedja till.
Han sa att det skulle hålla mig trygg på resan hem (när jag körde irland-skottland-england-sverige själv på min hoj). Sånna saker går rakt in i mitt hjärta. Smycken OCH omtanke ;)
Så han kom och stannade nån timme.

Sista dagen så åkte jag och handlade lite bröd och annat jag ville ha med mig hem och sen åkte jag o sade hejdå till Joe och familjen. Underbara människor!!

Efter det var det bara att fylla bensin i bilen, åka och lämna den och checka in på flygplatsen. Det gick bra att flyga och jag fick sitta själv...störtskönt!!

Somnade på första planet och läste på andra planet.

På transferbussen mellan planen blev jag uppraggad av en full och trött farbror i 65-årsåldern. Han blev mäkta besviken när han hörde att jag hade pojkvän...*HOST* jag var tvungen att titta bort när jag sade det för jag kan inte ljuga ens om mitt liv hänger på det. Men han var heeeelt inställd på att han hade halva inne bara för att vi befann oss på samma buss.

Han sade: inte har jag väl sån tur att vi sitter bredvid varndra på planet. Jag fick plötslig panik och vågade inte kolla min biljett för jag hade inte stått ut med en hel flygresa med den här mannen. Han tyckte jag var exotisk med min bakgrund och att han var helt rätt person för mig med sin visdom och pengar (som han nämnde 100 ggr).
Sen hade han intorkat spott i mungiporna och jag KLARAR INTE AV DET. Varje gång han pratade så blev det tjocka slemtrådar i munnen på honom....uuuuääääck..nu får jag kräkreflexer...

Tillsist kollade jag och till min stora lättnad hade han nr 12 och jag 34...ändå kunde jag höra ända bort till min plats hur han malde sönder sin stackars stolskamrat med sitt babblande HELA resan. Jag flinade och tackade min lyckliga stjärna att det inte var jag :P

Idag har jag passat Lale och sen hängt med Ege och henne när Ege var klar med sin dans. Christoffer, Sabina Harryssons ex kom och hälsade poå eftersom han var i stan...så vi tog en liten hundpromenad.

Nu sitter jag o väntar på att Björk skall komma tillbaka med min bil som hon lånat till att flytta etc.
Jag är sketatrött! Skall nog sova snart!

Puss å sånt!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics