måndag 26 september 2011

Vilken rövdag...

Pappa och bror ballar ur i varsin tur och jag får ca 150 sms och en massa stress. Resultat: jag svimmar nästan ca 3 ggr för jag står och sorterar färgtuber i kartongher och blodtrycket gillade inte alls stressnivån.

Jääävligt obehagligt! Fick ligga på min brits i ett par minuter med benen upp mot taket på ryggstödet.

Pappa är som en tjur i en spansk tjurfäktning. Allt är alla andras fel...han är felfri och perfekt. Undrar varför båda mina föräldrar är sånna jävla perfekta människor utan självinsikt alls. Hur kommer det sig??

Och hur kommer det sig att jag inte alls kan kontollera min ångest över detta idag??
Jag har haft hjärtklappning hela jävla dagen och vill hoppa ur skinnet!

Hela veckan har jag besök av polare som skall sova över. Imorrn kommer Egget och Lale och på onsdag kommer mitt X båda kusiner från Örebro och bor hos mig till på fredag och sen på lördag kommer tove och stannar till söndag.

Nu måste jag sluta skriva för jag har ont i bröstet av stress....har klantat mig ang personal på onsdag. Urk. Har NOLL frisörer och pappa är milt sagt FÖRBANNAD på mig!

Kan det bli jul NU tack? Vill att hösten skall vara över nu...igår. Jag har inte ens informerat pappa om att jag beställt resa till London för mina sista semesterdagar.

Fy....jag har fan svårt att andas! Men ingen har väl dött av panik än så det är bara att bita ihop lite till. Jag börjar bli bra på det. Eller nä...
Jag suger på att bita ihop. Jag har försökt hela livet att lära mig det :P men det kanske är dags att erkänna sig besegrad på den fronten när man inte lyckats vid 32 års ålder ÄNNU.

Jag spänner musklerna i bröstkorgen när jag är orolig och det blir svårtatt andas och man får ont.

Jag har tänkt att jag skall gå på yoga men jag stör mig bara på folk runtomkring mig och på ledarna som skall vara så jävla gudfruktiga och renlevnads-avslappnade-mantra-fakking-sitta-med-ett-fånigt-leende-och-humma-medan-benen-håller-på-att-gå-AV-i-lotus-fakking-ställningen. Men jag har inga fördommar :P ;)

Jag är nog några KBT-sessioner från att klara av Yoga. Jag är fullt medveten om att det är jag som har problemet och inte yogalärarna eller dom andra deltagarna. Jag är bara inte tillräckligt harmonisk och peaceloving för att klara av det just nu.

Nu måste jag sluta för jag har räkningar att lägga in innan jag springer hem o hämtar Harry så vi kan åka till Jeanette och kolla på film.

Kram

Inga kommentarer:

 
Web Analytics