torsdag 8 september 2011

Road Trip

Morsan glömde VISA-kortet på landet förra helgen och ville åka imorrn efter jobbet o hämta det. Men hon behöver färga håret så jävla despo så jag sa att jag kan köra med henne ikväll o hämta det och så kan jag färga henne imorrn.

Hon och hennes gamla klasskompisar på läkarlinjen skall ha reunion i helgen och då kan hon ju inte se ut som en kvinnlig Christer Pettersson i huvvet :P
För er som är polare med mig på FB eller polares polare så finns det ett album som heter funny pics eller nå liknande....där finns en bild på mamma när hon gör en klockren Christer Pettersson...det enda som saknas är att det är en video där hon sjunger "nu drar vi ut på rövarstråt" hahahaha.

Hon blir sådär imponerad när jag påpekar likheterna mellan henne och CP när hon behöver en hårtvätt :P Men jag har fått lära mig att ärlighet vinner i längden :P haha den regeln gäller kanske inte föräldrar....:P

Jag skrattade så jag nästan körde av vägen åt mamma, när vi var på väg hem från landet.

Jag berättade att pappa hade skickat kontanter i födelsedagspresent åt min kusin, med vanlig post och påpekade hur dumt det var :P iom att saker ofta försvinner på posten.
Mamma tänker inte igenom vad hon säger helt och hållet (och vil ju vara snäppet smartare än pappa) och kläcker kavat ur sig: "ja det var ju typiskt honom (*besserwisser-tonläge*)...han borde såklart ha mailat det istället!!

Hahah. Kanske bara jag som har tröttishumor :P men jag tyckte det var roligt att 50-talisterna har lärt sig maila nu så då kan man göra ALLT via mail helt plötsligt ;) till och med skicka födelsedagskort med kontanter :P

Nu skall jag sova. Min säng har blivit så sjuukt skön med den extra bäddmadrassen att jag baragår o längtar efter att få gå och lägga mig hela dagarna :P gosigt!!

Dagens goda gärning avklarad. Hindrat mamma att köra ensam och trött till sommarstugan imöra. Bra!

Nattis!!!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics