söndag 25 september 2011

Kaffe

Mitt 32:a år skall från och med nu vara känt som året då kaffe gjorde inträde i mitt liv :P

Jag har försökt i flera år att dricka skiten men av någon anledning så passade edt bäst just i år :P

Imorse vaknade jag och åt frulle (gnagde lite på en rostad macka) och det enda jag ville ha var en cappuccino....Im like....wtf??

Men jag fick inte ha med hunden in för att stå i kö på Waynes :( så jag var tvungen att köpa en hos Espresso House...YAKK!!

Det är nämligen inte så att man BARA har börjat gilla kaffe...man har även börjat lära sig vilka ställen och vilka baristor som inte vet vad dom pysslar med. Jag såg ju direkt att mjölken skummades fel och var för "platt" och det var för mycket mjölk och för blaskigt kaffe. Måste vara så en latte smakar...blä! Kommer inte köpa där igen. Nästa gång surrar jag fast jycken och går in själv o köar på Waynes. Synd att dom har så långa köer där....men jag antar att det är ett tecken på popularitet så det är ju bra (för dom).

Det blir lite bättre flyt när grabbarna som äger det jobbar för ofta har dom mer självförtroende än dom små flickorna som dom har anställt. En gång höll jag på att få bryt på bruden som jobbade bakom kassan. Det var 5 pers före och det tog 20 minuter att få beställa. Men man stog ju kvar för det ÄR värt det. Jag har iof inte sett den tjejen sen dess :P kanske var fler än jag som tyckte det kopplade lite väl långsamt!

Summa sumarum...konstigt hur man kan tycka något är skitläbbigt i 32 år och sen plötsligt vakna och längta efter det en söndagsmorgon :P

Idag tvättar jag och latar mig. Det är fruktansvärt skönt!! Det är pisstrist att jobba 6dagar på raken för då blir den enda lediga dagen man har en sånhär latdag. Jag skulle hellre vara ute och göra något...men kroppen behöver vila!

Jag håller på att övertyga Jeanette att skaffa cross alt enduro...vi får se hur det går med det men dom har ju kåk och släp så jag kan ju ha den där isf. Även om hon inte gör det så tänker jag nog gö det. Jag har ju bara inte haft nånstans att ha den och därute är ju rena rama landet så det är ju enkelt att köra utan att den är gatreggad :D ÄNTLIGEN...som jag längtat!!


Nu skall jag kolla på Dexter :)

Pussis

Inga kommentarer:

 
Web Analytics