torsdag 15 september 2011

Irland

Resan gick bra :) men det var drygt som fan att aka via Frankfurt :P

Jag var nyduschad, sminkad fint och hade snygga klader och kande mig allmant javligt frasch.

Sa varfor tyckte jag att det var en bra ide att strunta i flera rullband och ga sjalv i marschtakt med tunga vaskor och sen skippa hissen och ta trapporna (jag trodde det skulle vara 2 trappor MAX...det var typ 8).

Jag gick fran frasch som en nyponros till sprutande av svett pa 10 minuter :P sa jag var tvungen att kopa en kula Haagendaz och och en flaska vatten for att kyla ner mig. Mycket effektivt :P

Jag hade ca 90 minuter i Frankfurt vilket var helt okej. Men jag hatar att mellanlanda annars.

Jag hamtade min bil pa uthyrningen och tuffade over direkt till Pam och Joes hus. Hela slakten var dar och jag gick rakt in i oppna armar och tarfyllda halsningar.

Stamningen i huset blev helt magisk och folk knackade ideligen pa for att lamna mat, kakor och kramar. Joe var i gasen men tillslut varvade han ner lite och da kom tararna. Min alskade lilla Joe.
Tillslut stog vi i deras lilla kok allihop och skojade och skrattade...ca 15 pers och minst 120 kilo karlek i luften. Temperaturen maste ha varit 30 grader for koket ar minimalt och vi hade en stor gryta pa spisen med irlandsk gryta som bubblade ut annu mer varme.

Jag skojade med en av barnbarnen och kastade en bulle pa honom for han trodde inte jag skulle vaga, sa jag kastade skitfrackt en rakt i nyllet pa honom och alla DOG av skratt. Nar jag sen skulle ut till bilen stog han ensam darute och rokte och jag kande pa mig att det var dags for hamnd...sa jag skojade och ropade pa hans pappa som livvakt och skulle folja mig till bilen.

Killen som ar 19 och byggd som en rugbyspelare, kutade mot mig och vrakte upp mig over sin axel och sprang runt med mig som en liten trasa som fladdrade i vinden, sen vande han uppochner pa mig sa mina ben stog rakt upp i luften och jag skreeeek av skratt. Ingen har lyft upp mig som en liten vante sadar. Jag maste ha vackt hela kvarteret for klockan var typ 23 vid det laget.

Vet ni vad jag maste avsluta har for min kompis pippar min hjarna med sitt pladder sa jag kan inte koncentrera mig.
Gggrrrrr jag vill skriva om begravningen. Jag vill MINNAS det...men hon sitter och babblar som fan...om INGENTING. Jag ar trott som fan och vill sova men jag vill skriva om det IDAG medan det ar farskt i huvudet. Och sen SOVA!!! Men det verkar inte funka

Aterkommer snart...hoppas jag. Hon har sagt att hon skall ga och lagga sig i 2 timmar snart!

Hall tummarna att hon gar o lagger sig snart. Jag alskar henne men......nu har jag skavsar i oronen...

Inga kommentarer:

 
Web Analytics