måndag 12 september 2011

Shiiiet

Fy helvete vilken dag.

Jag höll på att koka sönder idag när jag skulle leta biljetter till Dublin.

En sak säger jag bara...åk ingenstans hastigt. Fy helvete vad dyrt det är. Dom flesta biljetter var vid 8000 strecket och det finns inte ens chans att jag kan lägga det. Jag vet att jag skrev kosta vad det kosta vill men jag LJÖG!!

Sen fanns det för dryga 4000 med en layby i fucking Frankfurt i 11 timmar. Ehm...nej!
Så nu har jag äntligen hittat en för 3900 med ca 2 timmar i Frankfurt. SVINDYRT för en helt otippad resa när jag kunde använt dom pengarna i London ist. Eller låtit bli att låna dom öht :P (mormor rockar).

Sen tittade jag på pricerunner för att hitta en hyrbil för det GÅR inte att åka kommunaltraffik om man vill behålla hälsan. Jag får tuppjuck bara av tanken på att åka kommunalt där. Huga! Så jag hittade en där alla och jag menar ALLA uppgifter hur jag än kollade sa att det skulle kosta 405 kr total...TOTALT!!!!

Jag kollade alla försäkringar och hitan och ditan för jag har hyrt bil där så många gånger att jag vet att man blir stjärtknullad tillslut hur som helst. Men det stog klart och tydliget att totalavgiften var 405kr.
Så jag betalar.

När jag har betalat så står det att det kostar 405 kr/dag.

¤%#&½)&%¤#

Jo jag vet att 405 inte är den värsta hyrbilsavgiften man hört talas om men vafaaaaaaan. Skriv det INNAN man förbundit sig att betala första dygnet...vilket dom får att framstå som totalpriset.

Dom borde fan betala mig för att synas i en Ford Ka (förlåt Lina :P). MORR!!

Så allt som allt bara i resa är vi nu uppe i ljuvliga 6000kr snart.

Jag som gnällde på att det var dyrt när alla gifte sig förrut...det är ju ÄNNU dyrare när dom dör. jag då :P jag lever bara...jag gifter mig inte, jag dör inte...jag bara åker på andras "livsevent".

Nuckor borde få bidrag från samhället tycker jag. Så dom har råd att vara sociala när andra lever, dör, vigs, får barn :P ;)

Jag har ju hotat förr om att ingå partnerskap med mig själv...jag skall nog ha en liten cermoni...folk får flyga hit från Irland, USA, Tyskland, andra delar av Sverige och ha en massa presenter och jag skall nog ha en såndär lista som folk har...på NK inredning eller kök...fast jag skall ha min på Parfymeri L och Kicks...eller ICA kanske ;) så kan folk se min sminklista alternativt matshoppinglista och köpa bröllopspresenter där :P

Mamma och pappa får såklart betala festen :P

Fyfasen vad jag slösar tid på skitsnack nu....måste göra massor innan jag åker så inte pappa har något att gnöla på. Han har pajjat menisken stackaaaarn!!

Nu måste jag ila som fan. Pusssss

1 kommentar:

G-staff sa...

Jag kommer på festen/cermonin en rulle bajspåsar till Harry kan jag slå in i present :p

 
Web Analytics